4.2

Paspas seti

önce - ürün kategorisine Gürcan ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bina içi temizlik erde ve özellikle evlerde kullanılır. Ucunda bezi olan olan bir sopa ve bir kovadan oluşur. Marka ve modele göre farklı özellikleri olabilir iki parçanın da. Yerlerin silinmesine büyük yardımcıdırlar insana.

3

Temizlik için kullanılan ucunda sıvı emen emici bir madde olan alettir bunlar farklı amaçlar için farklı özellikleri gösterebilir temizlik sektöründe çokça kullanılır

5

Namı diğer vileda’dır. Evlerin temizliğinde kullanılır. Bu set sopa, kova ve sopanın ucuna takılması için bezden oluşur. Ev hanımınlarının kurtarıcısıdır. Evi süpürdükten sonra temizliğini bunla yapılmaktadır.

4

Paspas seti sopalı ucunda bezi olan temizlik için kullanılan malzemelerdir kovası süzgeç gibi yeri olan malzemelerle birlikte satılır.

4

Paspas günümüzde bir çok yerde kullanılabilen arabada, iş yerlerinde, ev girişlerinde, ev içlerinde kullanılan üründür.İki şekle ayrılır. Temizlik yapmak için kullanılan, birde parça halinde ayakkabı altlarını sürtüp temizlemek için kapı girişlerinde bulunan iki çeşittir.

Paspas seti ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.