4.1

Pos makinesi

önce - ürün kategorisine Drynn ekledi.
22 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kredi kartlarıyla ödeme yapmayı sağlayan alet. Yanından çekerek veya alttaki girişten sokarak işlem yapılmaktadır. Ödenecek tutar, varsa taksit sayısı girildikten sonra müşteri de şifresini girer ve satın alım gerçekleşmiş olur.

paylaş - şikayet
4

kredi kartıyla ve banka kartlarıyla ödeme yapılmasını sağlayan cihaza pos cihazı denir.

3

kredi kartları ile ödeme almayı sağlayan cihazdır kendileri. Lanet olsun ama çok pahalılar.

3

İngilizce Point Of Salesİn kısaltmasıdır POS. Kredi kartıyla ödeme alma ve taksit yapma imkanı sağlayan cihazın adıdır. Bir de ay içinde yaptığın harcamaları ay sonunda ödeye bildin mi gel keyfim gel.

paylaş - şikayet
3

Kredi kartımın çipinin bozuk olması nedeniyle market,mağaza vs. gibi yerlerde 5 gündür alışverişten yararlanamadığım alet.

5

Kredi kartıyla ödeme yaparken şifreyi girip kullandığım alettir.Üzerinde şifrenizi girmeniz için numaralar bulunur.

5

Bütün küçük esnaflara bedelsiz ve vergisiz olarak verilmesi gereken hayat kurtaran cihazdır

5

Dışarıda yapacağımız alışverişlerde nakitimiz yoksa artık kartımız var peşin ve taksitli seçenekleriyle direkt olarak tek bir kart ile pos cihazları sayesinde ödeme yapabilmemizi sağlayan araçtır.

4

Gerçekten büyük bir kolaylık yanımda nakit olmadığı zaman sürekli kullanırım

5

Pos makinası kredi kartlarınındaki istediğin miktar kadar kullanmaya yarar. Kurumsal şirketler kullanır pos makinasını.

5

Herhangi bir bankaya ait kredi kartı veya banka kartınız bulunuyor ise dışarıda alışveriş yaptığınızda üzerinizde nakit bulunmuyorsa herhangi bir kart ile ödemenizi gerçekleştirmenizi sağlayan bir araçtır.

3

Kredi kartı,banka kartı gibi kartlarla ödeme yapıp fiş kesilen cihazdır.

3

Point of sale nin kisaltmasi olan cihaz kredi kartlarının banka ile arasinda aracı olarak alışveriş yapmasına yardımcı olan cihaz

2

Kargocunun yaninda pos cihazinin olmamasi sene 2019 yanimda nakit param olmasa cok zor bir durum bir cok kez yasamisimdir. Kargocular pos cihazi bulundursun.

2

Bir çoğumuzun iş yerinde mevcut yararlı ve kullanışlı bir alet günümüzde herkes kredi kartı veya para kart kullanıyor ama sıcak para olması daha güzel olur.

5

Pos makineleri veya cihazları artık herkesin cebinde birden fazla olan kredi kartları içim var olan bir ATM gibi düşünülebilir.

3

Genelde garsonken yanlış para çektiğimiz kagıdının zor kopartılması ve müşteri ile şifre esnasında göz göze geldiğimiz ve tuşlara basarken aval aval baktığımız bir tür Yapay zeka denebilir ?

4

Bankanın sana verdiği düzgün kullanırsan ikinci kardeş olan banka kartı pos makinesi de kardeşini yaralayan içinden cerrahi müdahale ile çekim yapan aygıt yani kısaca kardeş &?

5

Süper icatlatdan bence hep nakit taşımaktan kurtulduk valla bnce öyleee

4

kredi kartıyla ödemenin sağlanılmasını sağlayan bir alettir. genellikle büyük işyerleri kullanır.küçük işletmeler kullanım sağlamıyor

Pos makinesi ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.