4.1

Kâmil Koç

önce - kurum kategorisine Nur2829 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Sektöründe lider marka Kamil Koç ile online otobüs biletinizi güvenle satın alabilir, sefer detaylarına ve şube adres-telefon bilgilerine internetten ulaşabilirsiniz. Hem kaliteli ve güvenli bir şekilde seyehat etmemizi sağlar.

5

Kamil koç otobüs firması ülkemizin en eski şirketlerinden biridir. Bu sektörde en iyi hizmeti sunmak için her türlü fedakarlığı yapmaktadır. Lüks arabaları ve vermiş olduğu hizmetle Türk toplumunun ne fazla tercih ettiği şirkettir. Genelde bilet fiyatları biraz pahalı olduğu için gelir durumu daha iyi olanlar tercih etmektedir.

4

Yanlış hatırlamıyorsam 1926 yılında kurulmuş olan ve günümüze kadar gelen 92 yıllık taşımacılık yani yolcu taşımacılık şirketi. Kendisi i günün şartlarına göre yenileyen bir firma. Üniversite yıllarında bu firma ile bir çok kez antalya-ankara arası seyahat etmişliğim vardır. Herhangi bir sorun yaşamadım kendi adıma. Günümüzde de son model ve teknolojik otobüsleri ile bir çok ilimize seferleri vardır. Online olarak da güvenle bilet alınabilir bu firmadan.

3

Çok eski bir firma olmasına rağmen yeniliklere ayak uydurabilen ve otobüslerini yenilemeye özen gösteren bir otobüs firması. Güneydoğuda pek faaliyet göstermese de türkiyenin genelinde faaliyet göstermektedir.

4

Başarılı bulduğum bir firma ,sürekli ismini duyariz kaliteli işler yapıyorlar , tavsiye edebileceğim bir firma ,kendini kanıtlamış ve güvenilir firma olması çok iyi.

5

Şehirlerarası otobüs yolcu taşımacılığı yapan köklü bir otobüs firmasıdır. Genellikle yolculuklarımı Kamil Koç firmasından yaparım. Müşterilerle ilgi alakaları çok
Iyi ve yiyecek içecek servisi yapılıyor.Su ikramları yapılıyor. Nescafe , çay ,kahve ,kola ikramları
Yapılıyor. Tekli koltuklarda var yolculuğa tek başınıza çıkacaksanız tekli koltuk tercih edebilirsiniz. Türkiyenin dört bir yanında taşımacılık yapmaktadır.

Kâmil Koç ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.