1.0

Gezi olayları

önce - mekan kategorisine Nur2829 ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

1

Gezi Parkı protestoları, 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti'nin, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan ve sadece umumi hizmette kullanılmak koşulu ile tapuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmiş olan Taksimde olmuştur. Kotu ve hatırlanmayacak olaylardı.

1

Gezi olayları, ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen güçlerin, içerideki satılmış hainleri ve fetöv mensubu valiler ve il emniyet müdürlüklerince hükümeti devirmek için gerçekleştirmek istedikleri gizli projenin adıdır. Türkiye'yi yönetenlerden memnun olmayan dahili ve harici güçlerin bir araya gelerek, bir cephe oluşturduğu, cahil toplumun bir kısmı ile gençleri kandırarak kendi kötü emellerine alet ederek eylemler yaptığı, bu eylemler neticesinde dükkanların yağmalandığı, caddelerin ateşe verildiği, ekonominin zarara uğratıldığı bu ülkedeki herkesin fakirleşmesine neden olan olaydır. Allah bir daha ülkemize böyle acılar olaylar yaşatmasın ve tüm vatandaşlarımıza feraset versin, sokağa çağrılan gençlerin niçin sokağa çağrıldığı ve kime hizmet ettiğini bilmesi bu durumda çok önemlidir.

1

İlk başladığında masum sıradan çevreci protestosu olsa da gün geçtikçe örgüt sempatizanlarının katıldığı bir gösteri haline geldi ve büyüdü orada gerçek halk gerçek doğa sever çevreci çok nadirdi gerisi sadece olayın yatışmasını istemeyen büyümesini isteyen grupların örgütlerin elemanlarıydı

Gezi olayları ortalama puanı 1.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.