4.7

Süleyman Soylu

önce - kişi kategorisine direvenik ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

İç işleri bakanı iki çocuk sahibi bu güne kadar gelmiş geçmiş en iyi en çalışkan en samimi en dürüst iç işleri bakanıdır dosta güven düşmana korku veren bir mizacı vardır her platformda milletin haklarını savunan ve her fırsatta öz eleştiri yapabilen nadir bakanlardır ALLAH yardımcısı olsun.

5

Süleyman Soylu AKP'nin şimdiye kadar atanan İç İşleri Bakanları için atadığı en önemli bakandır. Terörle mücadelede kendisi de cephe hattında fiziki ve duygularıyla askerlerimize destek olmaktadır. Teröre destek veren siyasetçileri de deşifre ederek halkın nezdinde değerleri yerle bir etmektedir. Bu şekilde kararlı olurlarsa ülkemizi terör belasından kurtaracaklarına inanıyorum. Tüm kalbimle onu destekliyorum. Yaptıkları çalışmaları yararlı buluyorum.

5

Gelmiş geçmiş en iyi İçişleri Bakanı olduğunu düşünüyorum. Bu yorumum onun siyasi tarafıyla ilgili değildir. Yaptığı görevin hakkını fazlasıyla vermesi, vatan, millet sevgisidir. Çok değerli bir insandır.

5

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı. 2015-2016 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katılmadan önce 2008-2009 yılları arasında Demokrat Parti Genel Başkanlığı yaptı.

5

Sevdiğim bir politikacı ve siyasetçi İçişleri Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı gibi görevler yapmıştır Aslen Trabzonludur o partide samimi bulduğum kişilerden bir tanesidir uyuşturucu satıcıları için yakaladığınızda kırın bacaklarını kırmayana polis görevini yaptı demem diyecek kadar açık sözlüdür

3

Süleyman Soylu şuanki mevcut içişleri bakanıdır. Aslen trabzonlu olan Süleyman Soylu Akp den önce demokrat partide genel başkanlık yapmıştır. Süleyman soylu 2015-2016 yıllarında ise çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı da yapmıştır. Sert konuşmaları ve terörle mücadelesiyle tüm kesimin beğenisini kazanmıştır.

paylaş - şikayet

Süleyman Soylu ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.