4.7

Kakaolu Süt

önce - ürün kategorisine direvenik ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kesinlikle tavsiye etmiyorum süt ve Kakaonun karışımından meydana gelir ancak içlerindeki katkı maddelerinden dolayı ipek sağlıklı değildir son günlerde sosyal medyada yayılan Kakaolu Süt videolarından görüldüğü üzere çocuklar için hiçte uygun olmadığı ispatlanmıştır.

4

Kakao ile sütün birbirine karışmasına kakaolu süt denilir. Çocuklar bayılıyor. Sütü sevmeyen çocuklara kolayca içirilebilir. Hicbir çocuk hatta büyükler bile zevkle içer bence. Birazda şeker atıp karıştırınca lezzetli oluyor. Kendim bazen yapıyorum ama herzaman içmem.

5

Çok severim bu şekilde süt içmeyi,çok hoşuma gider sütü sevdirir tadı gerçekten muhteşem olur hem hazır satılanları güzel hemde evde kendin yapıp içmesi çok güzel ,ben seviyorum bu lezzeti yanında kurabiye veya kekde çok iyi gider.

5

Çilekli muzlu sevsem de çocuklar çok seviyor okul çantasına ondan koyulmasını istiyor ama ben içtiğimde tuhaf geliyor bu yüzden sevemedim

5

Kakaolu süt, içerisinde kakao olan süttür. Birçok kişi çilek, muz gibi alternatifler varken bunu sevmiyor sanırım. Genellikle market raflarında en çok kalan bu süt oluyor ve daha uygun fiyata satılıyor bazen de.

5

Kakaolu süt içerisinde kakao bulunan süttür. Hazır olarak satıldığı gibi evde kendimiz de yapabiliriz. Hazır sütlerin içerisinde koruyucu madde bulunduğu için oldukça zararlıdır. Son zamanlarda da bununla ilgili birçok haber çıkmıştı sosyal medya da. Çocukların ev yapımı olanını içmesi daha sağlıklıdır.

4

Kakaolu süt, küçük büyük herkesin sevdiği bir süttür. Süt ve kakaonun karışımıyla elde edilir ama paketlenmiş kakaolu sütlerde koruyucu katkı maddeleri vardır. O yüzden çocukların tüketmemesi gerekir. Onun yerine süt içmesini istediğiniz çocuklarınıza başlı süt yapıp sütü sevdirebilirsiniz. Kakaolu süt benim de çok sevdiğim bir süttür ama internette yayılan videolar kakaolu süt paketlerinin içinde koyu kıvamlı şeyler olduğunu gösteriyor. Bu yüzden tüketmemekte fayda var.

5

Kakaolu süt süte kakao katılarak yapılır dışarıda yapılan dışarıda hazır kakaolu sütler ne kadar sağlıklı bilmiyoruz ama lezzetli oldukları bir gerçek kakaolu sütte aklıma gelen ilk marka Nesquik nesquik'in Hatta reklamında süte çikolatayı veren tat diye bir slogan vardır kakaolu sütün çocukken çok severdim Artık içmiyorum ama içsem severim diye düşünüyorum tüm çocuklar kakaolu süt çok sever

paylaş - şikayet
5

Kakaolu süt dediğimiz içecek sütün içerisine kakao ilave edilmesi ile oluşur. kakao ilave eder iken süte şeker de çok konuşur. Bazı firmalar sadece mısır veya glikoz şurubu gibi GDO'lu maddeler koyarak çocukları zehirliyor. genelde bunu en çok çocuklar içer. Ülkemizde de hem yerli hem de ithal firmalar satsa da aşırı şekerli ve yetişkinlere kilo aldırır.

Kakaolu Süt ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.