3.5

PORÇÖZ KİREÇ ÇÖZÜCÜ

önce - ürün kategorisine Biçiciayse ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Günümüzde kadınların temizlik için kullandığı deterjanlar arasında ilk sıradadır. İçerisinde nitrik asit oranı yüksektir. Marketlerde temizlik ürünleri rafında ilk sıralarda her renk ve kokuda bulabilirsiniz. Yalnız kullanım sırasında dikkatli olmalısınız. Heleki başka kimyasal bir ürünle asla karıştırılmamalı. Solunan hava boğazda ve midede ciddi tahrişler meydana getirir. Metal ,tahta ,krom, alüminyum, gümüş, pirinç gibi yüzeylerde kullanılmaz.

2

Çok kaliteli bir marka değil ama bu markayı alan insan sayısı çok fazladır ben pek tercih etmiyorum bu markayı ,bana göre çok başarılı gelmiyor , diğer markalar daha iyi performans sağlıyor.

3

Çaydanlık ve suyla temas olan çelik ve metal parçalar tencereler çatal bıçak ve benzeri tüm çelik ve metal eşyaların üzerindeki kireç tortusunu temizlemek amacıyla kullanılan kimyasaldır.Dikkat edilmesi gereken husus sıcak yüzeylerde uygulanmaması gerekmektedir.İlacın çıkan buharını soluduğunuzda nefes borunuzda yaralanmaya ve zor nefes almaya başlarsınız benim başıma geldi geçen hafta

PORÇÖZ KİREÇ ÇÖZÜCÜ ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.