4.1

Banyodaki mavi terlik

önce - ürün kategorisine Fthtkn ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Her fakirin evinde bulunur. Özellikle giyerken çorapları ıslatması ile meşhurdur.

4

Neden mavi renk olduğunu düşünmüşümdür hep her evin olmazsa olmazıdır mavi renkli terlik banyo lavabo balkonların gözde eşyalarından biridir

3

Her banyonun olmazsa olmazıdır.Olmayan banyo düşünemiyorum.Sanki seri üretim yapılmış başka renk model için uğraşılmamış gibi millet hep aynı terlikten kullanıyor milli terliğimiz

4

Çorap ıslatan banyoların en bilindik demirbaşıdır. Girmediği ev ve banyo kalmamıştır. Günümüzde pek rağbet görmemeye başlasa da anılardaki yerini muhafaza etmektedir. Buruk bir tebessümle hatırlanmayı hak etmiş bir kaç şeyden biridir.

paylaş - şikayet
5

Hemen her eve girmiştir. Yumuşak bir dokusu vardır. Geri dönüşüme giren plastiklerden yapılır ve fiyatı uygundur. banyolarda önü açık olanlar tercih edilir. Alaturka tuvaletlerde ise önü kapalı olanlar revaçta olmuştur.

4

Önceki evimizde kullanırdık ama bu yeni evimizde kullanmıyoru burada banyo halıları var, önceki evde ıslanmayalım diye giyerdik bunları ama artık giymiyoruz , önceden bazen terliği biraz uzakta çıkaranlar oluyordu sinir olurdum oraya ulasmak için.

3

Her evde bulunan içinde sürekli su bulunan bir terlik.Yeni çorabın kabusu

Banyodaki mavi terlik ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.