4.6

İtfaiye

önce - kurum kategorisine direvenik ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Yangınlara müdahale eder ve söndürür her türlü doğal afette görev alır kazalar da kurtarmalarda ve il yardım görevlerini üstlenir birden fazla birimi vardır ve çocukların ve kedilerin kahramanıdırlar.

5

İtfaiye yangınları söndüren bir kuruluştur , bunların işleride çok zordur, canlari hep tehlikede o yangınin içine girip insanları çıkarmak kolay iş değil , baya zor iş bunlarınkide, bazen geç gelebiliyorlar ,hortumları kısa kalıyor böyle talihsizliklerde yaşıyorlar bazi itfaiyecilerde çok umursamaz oluyor ama yinede zor bir meslek.

5

Yangın anında yangını söndürmek için görevlelerdir. Çok zor bir meslek Allah yardımcıları olsun.

5

İtfaiye ülkemizdeki tüm yangınlara müdahale eden bir birimdir telefon numarası 110 tüm yangın alarmlarına giden elinden geleni yapan hatta gerekirse bu yolda şehit olan aslan yürekli itfaiye erlerinin birimidir

5

İtfaiye yangın ve doğal felaketlerde insanların zarar görmeden kurtarılması ve daha büyük felaketler ortaya çıkmaması için görev yapan bir kuruluştur. Ülkemizde 110 numarasını tuşlayarak alo itfaiye hattına ulaşılabilir.

5

İtfaiye yangın anında acilen olay yerine gelen ve yangını söndüren ekiplerden oluşan resmi bir kuruluştur. İtfaiye numarası ise 110 dur. 24 saat boyunca görev başındadırlar. Bu yüzden insanların canına mal olmamak adına gereksiz yere çağırmamak gerekir.

3

Bizim için baya önemli bir kuruluştur çıkan yangınlara müdahale ederler ve büyük orman yangınları içinde ayrı büyük ekipleri vardır.Bana göre çok önemli ve zor bir meslektir çünkü hayatları sürekli tehlikededir ve saatleri belli değildir ne zmzn yangın çıkarsa hemen orada olmalilar ve gercekten can kurtaran bir meslektir.

5

İtfaiye, hepimizin sadece yangın olduğunda müdahale ettiğini düşündüğümüz ama yangından başka olaylara da profesyonelce el atan bir kurumdur. Yangınlardan ziyade balkonda kapalı kalmış çocukları kurtarırlar, ağaçta kalmış kedileri kurtarırlar. İtfaiyenin numarası 110'dur. Yangın ve bahsettiğim gibi durumlarda hemen bu numaranın aranması gerekir.

İtfaiye ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.