4.3

Hava durumu

önce - diğer kategorisine Nur2829 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Hava durumu ya da kısaca hava, yaşam ve insan aktiviteleri üzerindeki etkisini de göz önüne almak koşuluyla atmosferin belirli bir anda, belirli bir bölgedeki hali. Bazen çoğul olarak havalar şeklinde kullanılır.

5

Hava durumu havanın yarın veya daha sonraki günlerin nasıl olacağını önceden tahmin etmedir, genelde tahminler tutuyor ama tutmadığı zamanlarda çoktur , yinede hava durumuna bakarak dışarı çıkılmasında fayda vardır , ona göre tedbir almalıyız , başımıza ne geleceği belli olmaz hiç.

4

Hava durumu tüm insanların Merak ettiği ve her akşam haberlerden sonra televizyona konu yapılmış bir durumdur Yarın havanın ne durumda olacağını söyleyen spikerler bulunur ve Yurdumuza gelen rüzgarlar nereden geldiğini yağmurlu mu olacak Sıcak mı olacak güneşli mi olacak yoksa kar mı yağacak onu bize aktarılır arkadaş akıllı telefon Selam hava durumu uygulaması mevcuttur telefonun kendi uygulamasıdır. Buradan 1 haftalık hava durumunu kontrol edebiliyoruz fakat çokta fazla tutmaz.

4

Meteroloji tarafından belirlenen insanlara haber vermek için hava raporu

3

Hava. Durumu dünyadaki bölgelerde meydana gelen hava olaylarına denir mesela bir yerde yağmur yağması azmi cokmubyagacagi saganakmi olacak bunların kar yağışlarının karın yağışının nasıl olacağını havanın sıcaklıklarını ne kadar sıcak olacağının ne kadar soğuk olacağı anlamına gelir.

5

Hava durumu genellikle yarın ve önceki günler için bakıldığı ve tahmi araştırlardir sonucu elde edilmiştir. Bizde hava durumu bakaral ona göre kendimizi hazırlariz ve plan yaparız. metroloji tarafından belirlenir ve bizlerle paylaşılir.

5

Hava durumu adında geçtiği gibi havanın durumudur. Buna özel bilgi verilen yerler ve programlar vardır. Bunlar sayesinde yarının veya daha sonraki günlerin havasını öğrenebiliriz. Bu sayede bizleri yağmurlu, bulutlu veya güneşli gibi nasıl bir hava beklediği görülebilir.

3

Hava durumunun insan üzerindeki etkileri daima büyük olmuştur. Gemiler yolculuğa çıkıp çıkmamaya da buna göre karar verirlerdi, ekinlerini ekmeye de. Şimdi de uçaklar, otobüsler her şeyimiz yine hava durumuna göre hareket etmektedir. Hava durumuna artık kolayca ulaşabiliyoruz.

5

Hava durumu havanın anlık günlük ya da haftalık olarak tahminde bulunulması ve havanın nasıl olacağını yağışlı güneşli bulutlu olduğunu gösteren anlatan meteorolojik bir sunumdur

Hava durumu ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.