3.9

Limonlu su

önce - diğer kategorisine yusuf0919 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Sabahları bir bardak ılık veya sıcak suya limon sıkarak içmek ,zayıflamamızı ve karın yağlarının yakılmasını sağlar.Mide hazmını kolaylaştırır , kabızlık sorunu yaşamazsınız.Limon suyu , diş eti ağrılarına , boğaz ağrısına , kanser önleyicidir ,iltihap oluşmasını önler , böbrek taşlarına karşı koruyucudur , karaciğer sağlığı için faydalıdır.Her zaman tüketemesenizde sabahları bir bardak sıcak su ile limon tüketmelisiniz.Çay içerisine de katabilirsiniz.

5

İçine limon katılmış sudan mı yoksa bildiğimiz limonatadan mı bahsediyoruz anlamadım ama serin olunca içimi güzeldir.Ferahlatır. Doğal birşey olduğu için elbette vücutta iyi geldiği yerler vardır.

5

Limonlu su içerseniz içindeki C vitamini sayesinde kanınızdaki toksinlerden de arınırsınız. Limonun en önemli faydalarından biri de zihnimizi zinde tutmaya yardımcı olmasıdır. Bunun için de bileklerinize birkaç damla limon suyu damlatıp hafifçe ovmak hafıza, dikkat ve dil gibi zihinsel fonksiyonlarımızı dinamik tutmaya yardımcı olur.

4

Çakralarının açıldığını söyleyen Patates ablalar şirinmi şirin patatesler.

3

Suyumuzun içine limonla beraber tarçın,elma vs. Gibi şeyler atarakta suyumuzu lezzetlendirebilir ayrıca vücudumuzdan toksinleri atmamamıza yardımcı olabiliriz

3

Limonlu su sıcak suda boğazı açar mideyi rahatlatır dış etini sağlamlaştırir kabızlığa iyi gelir kanseri önler iltihabı onler iyi gelir hatta ve zayiflamamizi bile sağlar. Soğuk suda olduğunda ise sıcak havada serinletir.

2

kolay bir içecek olarak soğutulduğunda tadı pek sarmasada içilebilecek bir içecektir tabi satılanları daha çok alınır

4

Özellikle sabah aç karnına icildigi zaman metabolizmayi hızlandırır kilo vermede kolaylik sağlar suya güzel tat verir.

Limonlu su ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.