3.6

İnstagram Fenomeni

önce - kişi kategorisine Volkansakin ekledi.
34 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

İnstagramda 1K ve üzeri takipçi sayısı olan yolda pazarda görüldüğünde tanınan ve canlı video veya resim paylaşınca 1 bin üzeri beğeni alan kişidir

4

Şuan Türkiye’de çok yaygın eğer gerçekten konuşma beceriniz var ise bu işi yapabilirsiniz tabi birazda özgüveni

3

Kendine özgün içerikler paylaşan ve bir yerlere gelmek için çabalayan paylaşımları etiketleyerek kullanıcı çekebilenlerdir instagram fenomeni

3

Son dönemlerde günümüzün modası haline gelmiş durumda. İnstagrama bir giriyorum binlerce takipçiye sahip olan tanınmadık insanlar. Bence bu insanları da başımıza çıkarak bizim milletimiz. Bazıları faydalı işler yapıyor olabilir elbette ama bazıları ise çok boştan konularla gündeme geliyorlar ve ülkede o kadar konuşulması gereken konu varken haberlerde instagram fenomenlerinin olayları gösteriyorlar.

2

Instagram fenomeni sosyal medya kullanman her kişinin sosyal ağlarda oluşturmuş olduğu tanımış kişilere soykenmektedir.Buda nasıl olmaktadır bir kullanıcı kişi başka kullanıcıya söyleyerek tek bir kullanıcı daha ederek yada video,fotoğraf vb şeyleri beğenerek takip ederek o kişiyi fenomen haline getirmektedir.

5

Instagramda yaptığı paylaşımlarla popülerlik kazanan, çok takipçiye sahip kişidir. Reklam verenlerle yaptığı işler sayesinde instagramı gelir kapısı haline getirebilir.

3

Çoğu instagram fenomenlerini boş ve gereksiz olarak görüyorum ve bunlara sinir oluyorum ama yararlı olanlarını, komik paylaşım yapanlarını saymıyorum onları hep takip ederim.

3

Aşırı şekilde çoğalmış durumdalar. Sağa bakıyorsun fenomen sola bakıyorsun fenomen. Vasıfsız sadece güzel/yakışıklı olduğu için takipçi sayısı en az 50 binin üzerine olan kişiler. Artık tüm minikler bunlara özeniyor.

5

Benimde intagramda fenomen biri olduğumu bu siteyi denemek için kullandığımı kimse bilmiyor

5

En çok takipçisi begenisi olan oluyor ve iyi paralar kazanabiliyorsunuz

5

İnceleme kısmından soru sorunca para kazanılıyormu?

5

İnstagramda populerlik kazananı böyle adlandırıyolar

1

C.RONALDO nedennmi adan artık futbolda 1 olmuş bide zengin dünyanın yarsı futbol oyunyor yani okadar insan c.ronaldo tanıyon şu zmaanda dedeme sorsam c.ronaldo bilir :D

1

İnstagram fenomenleri YouTube fenomenlerinden daha acınacak durumdalar. Özellikle tiktok fenomenleri.

4

İnsatgram üzerinden belli bir kitleye sahip, sevilen ve takipçi sayısı yüsek kişilerdir. Örnek verilecek olursak Enes Batur, Berkcan Güven ve Danla Biliç verilebilir.

5

BEĞENİLME ARZUSUYLA YANIP TUTUŞAN, AZ BEĞENİ ALDIĞINDA DEĞİŞİK TRİPLERE GİREN İNSAN CANLISI

2

Yazarlar,siyasetçiler vs. ünlü insanların yer aldığı bir platform.

5

Son yıllarda instagram fenomeni o kadar çok olduki her önünene gelen küçük bir şeyden fenomen oluyo her açtığımda bugün kim fenomen olmuş diye bakan insanlarda var bu durum bana çok saçma geliyo

5

Artık insanlar fenomen olabilmek için kendilerini türlü türlü şekillere sokuyor ve rezil ediyor. Birkaç kuruş uğruna şereflerinden bile ödün veriyorlar. Birbirlerine yalakalık yapıyorlar. Sosyal medyada kimin takipçisi daha çoksa onun sözü daha çok geçiyor diyebiliriz. Günümüzde sosyal medyanın fenomeni olan aslında çoğu şeyi elinde barındırıyor. Bu da samimiyetsiz, çirkin ve çıkarlı bir ortam yaratıyor.

5

İnsanların sıklıkla girdiği bir sosyal medyada önemli yerlere gelmesi için uğraştığı bir yerdir

1

Ya bence artık fenomen olmak degil mesele insanlar para kazanmak için bu işi yapıyorlar

4

Instagram fenomenleri çoğunluk sosyal medyada meraların saçma sapan şeyler yaparak kişilerin onları takip etmesini sağlar ve insanlarda böyle şeyleri sevdiği için onlarda tutuluyor ayni zamanda para içinde yaptıkları ortada ve gerçekten güzel paralar kazanıyorlar.

5

çok isterdim olmayı ama takipçilerim nedense 200 bi geçemedi oldum yerde sekiyorum resmen :D

4

ev hanımlığının modernize edilmiş halidir, insanlar evlerinde video çekip kendi hayatlarını anatarah bol hediye ve para kazandığı yerdir.

4

İnstagram fenomenleri çok kazanıyorlar instagram sayfalarını büyütüp sonra reklam almaya başlıyorlar ve reklamları da para karşılığı yapıyorlar çok güezl ve her zaman özendiğim bir durum keşke bende fenomen olsaydım ..

İnstagram Fenomeni ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.