5.0

Filmler ve Filimler

önce - websitesi kategorisine zorlucevdet ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Filmler ve Filimler bir youtube kanalıdır. Genellikle vizyona girecek filmleri eleştirmeleri ile bilinir. Gidilecek kaliteli filmleri film olarak, gidilmeyecek kötü yapımları filim olarak değerlendirirler. Piyasaya eleştiri getirebilen nadide yerlerdendir. Severek takip ediyoruz. Kurucusu şuan Babala Tv'de Vizyona Hönkürme isimli bir program yapmaktadır. Onu da beğenerek izliyoruz :)

5

Filmler üzerine olan bir youtube kanalıdır. Benim bildiğim filmleri eleştirerek videolar çekmesiyle meşhurlar. Olayları eleştirel bir dille anlatarak sonunda da bizim için filmdir veya filimdir diyerek ayırırlar. Film olanlar beğendikleri, filim olanlar ise beğenmedikleri filmlerdir.

5

Bir youtube kanalıdır. Burada beğendikleri filmi "film" beğenmediklerini ise "filim" olarak seçiyorlar. Sunucusu olan şahıs B.O.K yani bir o kalmamıştı adlı filmde de rol almıştı. Ağzı iyi laf yapan ve başarılı biri. Bence güzel bir kanal.

5

Filmler ve Filimler, Youtube adlı sosyal video paylaşım platformunda videolar yayınlayan bir Youtube kanalıdır. Bu kanalın yaptığı içerikler isminden de anlaşılabileceği gibi filmlerle ilgilidir. Filmler ve Filimler kanalında vizyona girmiş veya girecek olan filmlerden bahsedilir. Film önerileri yapılır. Filmler analiz edilir. Film ve sinema severler için takip edilmesi gereken bir kanaldır.

Filmler ve Filimler ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.