4.4

Karpuz suyu

önce - ürün kategorisine syda23 ekledi.
51 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Karpuzun dolu dolu suyu vardır ,artık marketlerdede görürüz paketli şekilde bu karpuz suyunu o da artık raflarda yerini aldı meyve suyu olarak ,ben tadını beğeniyorum tatlı ve lezzetli bir tadı var tavsiye ederim.

5

Karpuz suyunun gayet güzel bir tadı var. Önceden biz karpuz yediğimizde içinde su birikince onu bardağa doldurup içiyorduk. Kalan dibinde su oldukça güzel oluyor.

4

Karpuz suyu, öncelikle karpuzun kendi doğal suyu olunca tadı muhteşemdir. Ben karpuz yemeyi pek sevmediğim halde tabakta karpuz bitince kalan o karpuz suyunu içerim. Ama marketlerde satılan şişelere doldurulmuş karpuz suları da vardır. Bunların tadına hiç bakmadığım için bir bilgim yok.

5

Karpuz suyu, karpuz meyvesinin suyuna denilmektedir. Karpuzu katı meyve sıkacağında sıkarak karpuz suyu elde ederiz, çok lezzetlidir. Sonuçta karpuz tatlıdır ve doğal olarak karpuzun suyu tatlıdır. Ayrıca karpuz suyuna alkol katarak kokteyller de yapılmaktadır. Karpuz suyu çok değişik lezzetlidir ve herkese tavsiye ederim.

paylaş - şikayet
5

Karpuzun kendisini pek sevmesem de karpuz kullanılarak yapılan ürünleri oldukça beeğniyorum. Karpuzlu sakız, karpuzlu ıce tea ve tabi ki de karpuz suyu. Bimde kocaman paket halinde satılan karpuz suyu bana oldukça lezzetli gelmişti. Fakat organik olarak karpuzdan elde edilen suyu içmek daha faydalıdır.

5

Genelde yaz aylarında tüketilen karpuz meyvesinden elde edilir. diğer meyve sularından farkı. Karpuzun içini alıp kolayca ezerek az veya hiç su katmadan elde edebileceğimiz bie meyve suyudur. Genelde posasını da süzüp içtiğinizde hazmı kolaylaştırır. Zencefil veya karanfil ile de güzel olan bir içecek.

4

Karpuz suyu; benim en sevdiğim meyvedir, hatta suyunda çok severım her eve geldıgımde bır tane karpuz alıp evde kendim suyunu sıkar içerim çünkü sağlığa çok faydalıdır bu bilimsel olarak açıklnmıştır

5

Karpuz çok.güzel yaz aylarında vazgeçemediğimiz bir meyve dir. Yani olsa kışın bile tuketiriz hem.serin hem hafif hemde çok güzel bir tadı var .

5

Bence de, yazın yarım karpuz tek başıma yerim. Yazın en sevdiğim meyvedir. Adamı ferahlatıyor.

5

Yazı buz gibi çok güzel oluyor. Hatta değişik versiyonlarında denenmeli... Mesela https://tarifalpisir.com sitesinde karli tarifi vardı süperdi...

5

Ben özledim en cok da deniz kenarında olmayı denize girmeyi o hafif esintiyi algida şemsiyesi altında oynanan okeyleri dondurmaları hepsini özledim

5

Suyunu bilmemde zaten kendisi de sulu sulu olduğu için bir nevi içmiş sayılırız herhalde. Yaz aylarının olmassa olmazı. Özellikle yaz aylarında yaylaya gidipte yemekten sonra akşam üzeri tatlı tatlı hafif esen bir rüzgarda o karpuzu yemek bambaşka..

5

Karpuzun tadı da kokusu da çok güzel ya. Suyunu içmek yerine yemeyi tercih ediyorum. Çekirdeklerine sinir olsamda yapacak bir şey yok. Çekirdeklerini yutuyor bazıları ben tutamıyorum.

paylaş - şikayet
3

ben bir kere içmiştim hele bide buz varsa yaz günleri on numara olur gerçekten

3

Karpuzun içinin %90dan fazlasının su olduğu söyleniyor ve ekstradan suyunun içilmesi ayrı bir lezzet verir

5

Karpuz suyu yazın sıcak günlerinde insanın içini ferahlatan güzel bir içecek olabiliyor.

5

Karpuz yazın bizi serinleten ferahlatan en güzel meyvelerden biri, karpuzun suyunu içmeyi hiç denemedim ama karpuzun kendisi zaten su gibi yerken içer gibi oluyoruz ayrıca çekirdeklerini yutmak bağırsaklarımızın temizlenmesini sağlıyor

3

Asla sevemediğim tek meyve suyu hiç bana göre değil güzel bir tat yok ama karpuzun kendisi çok güzel , tabi o suyu seven çok fakat ben sevmiyorum

5

yaz aylarında insan sıcaktan yanarken yediğimizdyediğimizde ferahlamamızı sağlıyor

4

yazın kapuz suyu limon suyu muhtesem oluyor denemek idteyen denesin derim

4

Off iç iç dur. Ferah ve çok güzel. Ben bayılırım. Yemek de çok zevkli oluyor tabi. Hepsinin yeri ayrıdır bendee.

5

Yaz sıcaklarının vazgeçilmezdir. Karpuz meyvesinin çoğu sudan oluşur. Birçok hastalığa şifalıdır. Hamile kadınların kışın en çok aşerdiği meyvelerin başında geldiğini de unutmamak lazım.

4

Yazın en çok arananlarda ilk 3 te yer alır. Kapuz suyu koldan akarken hem kolu serinletir hemde acayip şekilde zevk verir. Tecrübeyle sabittir:) yaz olsa da yesem dediğim ilk meyve böyle sulu sulu kan kırmızısı :)

5

Ben karpuzu çok severim yer yer doymam o derece çok severim,sadece karpuz değil adı meyve olan bütün meyveleri çok severim doymak bilmem bir türlü neden böyle bilmiyorum ama kendimi bildim bileli meyve delisiyim,oğlum da aynı benim gibi meyve delisi o da karpuz manyağı yer yer bir türlü doymak bilmez.Sıkıntı yok sonuçta meyve faydalı bir meyve türü.Ye gitsin.

paylaş - şikayet
5

Bana günlerce ağrı çektiren kumu dökmemi sağlayan en güzel nimetlerden biridir karpuz suyu derim

Karpuz suyu ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.