4.1

Ormanda yürüyüş

önce - diğer kategorisine durusel ekledi.
28 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ormanda yürüyüş sağlık açısından çok önemli insanin ciğerleri açılıyor
Ayrı bir huzur veriyor yeşilliğin içinde olmak mutluluk verici

5

Insanı dinlendirir,kafasını boşaltmasını sağlar, temiz hava ,kuş sesleri, sessizlik ,huzur verir.

paylaş - şikayet
5

Eğer evimiz ormana yakın bir yerde olsaydı tabi ormanda yürüyüş alanı da olması gerek, sabahın erken saatlerinde kalkıp o güzel havayı ve bol oksijenli ortamı içime teneffüs etmek için ormanda yürüyüşe çıkardım ne güzel olurdu sabah kuş cıvıltıları, güneşin ışığının ormana yansıması düşünürken bile içim kıpır kıpır oluyor

5

Ormanda yürüyüş yapmak ciğerleri açar insana huzur verir, mis gibi bol oksijen solursun ,ciğerlerin bayram eder ,insanın beynini çalıştırır ben çok severim ormanda yürüyüş yapmayı ama orman tehlikeli orman olmayacak ,kesinlikle tehlikeli olmamalı ,ayılar yabani domuzların olduğu bir yer olmamalı.

5

Ormanda yürüyüş gayet güzel oluyor. Özellikle böyle yürüş yapabileceğin güzel bir ormanlık alan bulabilirsen huzurlu, sakin ve mis gibi hava eşliğinde yürüyüş yapabilirsin. Çevresinde böyle bir alan bulanların kesinlikle değerlendirmeleri gerek.

4

Orman yurusu cok iyi koyde oldugim aylarda hep orman yurusu yaparim cox iyi geliyor bana huzur veriyor. Herkese tafsiye ederim orman yurusunu

paylaş - şikayet
5

Ormanda yürüyüş, insanların sağlıklı olmak veya spor yapmak amacı ile ormanda yaptıkları kısa gezintiye denir. Doğa ile iç içe olmak ve aynı zamanda bünyesini zinde tutmak amacında olan insanlar trip diye ifade edilen ufak gezintileri yaparlar. Bol ağaçların ve dolayısıyla temiz havanın ve oksijenin bulunduğu ormanlar yürüyüş için en ideal alanlardır.

4

Yorucu ve stresli bir günün ardından dinlenmek, temiz hava almak insana iyi gelir ve en iyi seçim yürüyüş yapmak olabilir. Ormanda yürüyüş yapmanın sağlık açısından çok büyük önemi vardır.

4

Saah yürümek huzurlu dogal bir yaşamı anmakdır kuş cıvıltılarları hayvan sesleri her tarafın yeşil olması huzura giden yollarında sevgisinin çok güzel anımsatması vurgulanabilir.

5

En iç açıcı ve sessizlikten uzak bir ortamda ter temiz oksijen aldığmız orman yürüyüşlerine baylılırım ama ormanda bile yerde çöp atıkları var lütfen pikniğe felan gittiğinizde o çöplerinizi alın çöp kutusuna attın

4

bi sigara yakıp yürümek hatta yanından kafa dengi adamalar varsa mükemmel denilebilir

4

böyle bir nefes alacaksın her yer yemyeşil tertemiz her yer de kuşların ve rüzgarın sesi tabi yılanlar olmasın korkarım

5

Bayilirimmmm yesil huzur veriyor ic acici bunun yaninda temiz havasi oh miss

4

Temiz hava,huzur,hayat,yaşam kaynağı doğadaki yürüyüşü anlat anlat bitiremem insanlardan uzak, arabalardan,gürültüden uzak sessiz sakin kuş sesleri ruzgarın ağacların dallarını sallandirdığındaki çıkan o mükemmel ses tarif edilemez.. Dünyadaki en güzel yer doğa şehirlere verdiğimiz önemi doğaya versek ne kanser illeti kalır nede başka bir hastalık..

5

Kulağında kulaklık sonu görünmeyen yol etrafında yeşil cıvıl cıvıl orman ortasından akarsu geçen yesil ile mavinin buluşması aksam üstü etraf kıpkızıl yanında köpeğin sırtında sırt çantan of keşke suan öyle olabilse

1

cok güzel olur bızım yozgatın havası yeter camıkta

4

temız hava sessız bır ortam ve rahat bır nefes emınıım ormanda her ınsan en az 1 kez yurumelı veya arkadaslarıyla dolasmaya gıtmelıdır

paylaş - şikayet
3

İnsanı rahatlatan bir aktivite. Hem fiziksel hem de ruhen insana açıklık veriyor. Doğanın o ferah kokusunu çekerken aynı zamanda stresten uzaklaşıp kendinle başbaşa kalıyorsun. Hele ki kulaģında kulaklıkla müzik dinliyorsan senden rahatı varmıdır ki?

3

Bu huzur bu manzara bence yetiyor bir yüruyus bi cadir kampı insani rahatlatiyor

Ormanda yürüyüş
5

Ormanda yürüyüş yapmak bence insanın fiziksel sağlığından çok ruhsal ve pisikolojik sağlığınada faydalı bişey etrafınızda ağaçlar ve basarak gittiğiniz toprak bence süper bişey.

4

Boş vakitlerimizde yapılabilecek en güzel aktivite bu yüzden sıklıkla yapılmasını öneririm ayrıca sağlığımız için de faydalı bunları göz önünde bulundurmalıyız. arkadaşlarımızı da bu aktivitelere davet etmeliyiz.

5

Ormanda yürüş gerçekten güzel oluyor. Bir kaç defa ben de yapmıştım rahatlatıcı bir şey ve insan güzel hissediyor

Ormanda yürüyüş ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.