4.6

Kettle

önce - ürün kategorisine mersinli ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Hemen Hemen herkesin evinde olan ev aleti için düşünceleriniz

4

Suyu çok kısa sürede kaynama noktasına getiren küçük mutfak aletlerinden bir tanesidir.

5

Su 100 derece de kaynar. Kettle bunu en hizli sürede yapan bir araçtir. Cayci seklinde olanlarida var. Altli üstlü hem su kaynatmaya hem cay demlemeye yardimci olur.

paylaş - şikayet
5

içerisinde suyu kaynatmaya yarayan sistem bulunan elektrikle suyu ısıtıp kaynatan pratik su ısıtıcısıdır

5

Özellikle çay,kahve yapmak için gerekli olan sıcak suyu elde etmek amacıyla soğuk suyun elektrik yardımı ve altında bulunan ısıtıcı teller vasıtası ile ısıtılmasını sağlayan mutfak ekipmanıdır. Evde yangın çıkarmak için de ayrıca birebir alettir. Kalitesizi ve içinde su bittiğinde yada belirli bir sıcaklığa ulaştığında kendi kendini kapatma özelliği bulunmayan cihazlar su bittikten sonra ısınmaya devam eder.Su komple buhar olduktan sonra kendini eritmeye başlayarak eriyen plastik ile beraber en ufak bir kıvılcımda alev alarak mükemmel bir tutuşturucu görevi görür.Ama gündelik hayatımızı kolaylaştıran bir üründür.Dikkatli kullanıldığında.

5

Ev hanımlarının gündelik yaşantılarını kolaylaştırmak amaçlı üretilmiş küçük ev aletleri kategorisindendedir. Hızlı su ısıtıcıdır. Çay suyu, makarna suyu ve sıcak su lazım oldugu anda çok beklemeden hemen sıcak suyunuz hazır olur. Kullanımı kolay olmasına karşın bu hızlı ısıtıcılar çok fazla elektrık çektiği için evin elektrik giderini yüzde 20 oranında artırırı. Tabi ki kullanım sıklığıda önemlidir bu konuda .

4

Kettle çay ve nescafe yapmak için kullanılır.Ev hanımları sıklıkla kullanır.

5

Küçük ev aletlerindendir. Su ısıtmaya yarar.Elektirikli su ısıtıcısı olan bu küçük ev aleti biz ev kadınları için vazgeçilmez bir İcattır. Hızlı bir şekilde suyu ısıtır. Çay ve kahve yapmamda bana pratiklik kazandırır. Zamanımı iyi tasarruf etmeme yardımcı oluyor.

5

Kettle su kaynatmaya yarayan bir mutfak aletidir. Oldukça kullanışlıdır ve bizim evin en favori aletlerinden biridir. Olmazsa olmazımızdır bizim. Kısa sürede suyu kaynatır ve kahvemizi, çayımızı yaparız içeriz.

5

Kettle Türkçe adıyla ani su ısıtıcısı günlük hayatımızı kolaylaştıran elektronik aletlerden biridir.Hızlı su ısınımı sayesinde bize vakitten tasarruf sağlar.

5

Kettle bizim bildiğimiz su ısıtıcısıdır soguk suyu ıcıne koyun ortalama 6 dakika içine hemen ısınacaktır

4

Mutfakta bayanların işini kolaylaştıran, suyu ısıtmak ,kaynatmak için kullanılan küçük ev aletine kettle denir. yahşi cazibe adlı dizide Simge karakter kettle makarna koyup pişirmeye çalışmış, her şeyin kettle olacağını düşünen bir karakterdi. kettle deyince aklıma o geldi :)

5

Kettle içerisinde su kaynatmaya yarayan elektrikli bir ev aletidir. Şahsen bizim evde en çok kullanılan gereçtir diyebilirim. Bazı modelleri çok çabuk bozulsa da suyun demire temas etmediği kapalı modelleri oldukça dayanıklıdır. Su kettleda çaydanlığa göre çok çabuk kaynar. Su kaynayınca üstünde bulunan düğmesi geriye atar ve kullanıma hazır olduğunu belirtir.

5

Genelde su ısıtmaya yarayan içerisinde su kaynatılan bazen küçük ama genelde 1.8-2.2 Litre aralığında hacmi olan adeta elektrik yiyen fatura düşmanı ve sadece kireç çözücü ile temizlenen hemen bozulan ürünlerdir. Bazen de böyle güzel markalar Arçelik gibi bazı kaliteli markalar kaliteli ve yüksek fiyata mor kırmızı ve siyah renklerini de üretmişlerdir.

Kettle ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.