4.5

Sandviç

önce - ürün kategorisine Nazo ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Sandviçler günlük hayatımızın bir parçası, ama sandiviçi sandviç yapan şeyin gerçekte ne olduğunu biliyor muyuz?

Herşeyden önce bunu neden soruyorum.Sandiviç Nedir? Sandiviç kültürel olarak öğle yemeği veya akşam yemeği atıştırmalıkları olarak tanımlayabiliriz. İki ekmek arasına koyulan,peynir,et,marul ve çeşitli soslarla lezzetlendirilen bir tür atıştırmalıktır.

paylaş - şikayet
5

Ekmek arasına konan aparatiftir yani ekmek arası peynir domates artık patiseriler de hazırı da satılmaktadır tabi kendi yaptığın gibi olmaz

5

Fast foodlarin en ünlülerindendir. Çoğumuz için bir çok zaman kurtarıcı olmuştur. Evde hazırda yemek yoksa hemen ekmek arasına domates peynir koyup yemek en basit sandviçlerdendir. Kendi özel ekmegi vardır. Sandviç ekmegi adı altında. Bu ekmegin arasına bir parça marul ince dilim domates kasar ada beyaz peynir ve biber konulmak suretiyle klasik bir sandviç yapmış oluruz. Pişirme, ısıtma derdi yoktur. Sandviçin içine ton balığı salam jambon tarzı yiyeceklerde konulabilir. Marketlerde büfelerde hazır olarak satılmaktadır.

5

Ekmeği alıp içine domates, peynir, patates kızartması varsa kavurma koyarsın yanınada çayını alır afiyetle yersin.Bu benim tercihim,değişik şeylerde koyulabilir ,salam ,sucuk sosis ketçap mayonez gibi..

paylaş - şikayet
3

Sandviç en pratik ve en sağlıklı atıştırmalıktır. Sağlıklı ve detaylı bir şekilde tamamlıyamadığımız öğünleri en pratik ve en sağlıklı yoldan sandviçlerle tamamlarız. Kişinin isteğine göre çeşitli besinlerle sandviç çeşitleri yapılır

5

Ekmek arasına konulan domates salatalık peynir gibi yiyecekler eklenerek yapılan ekmek arasına denir

4

Sandviç ekmek arası çeşitli malzemeler ile hazırlanan atıştırmalıktır. Evde yemek olmadığı zaman ekmek arasına beyaz peynir domates marul gibi yiyecekler konularak doyurucu bir atıştırmalık hazırlamış olursunuz. Ekmeğin arasına et konularak da sandviç hazırlana bilir ama diğer türü kadar pratik değil.

4

Sabahları kahvaltı diye yenilenilicek en iyi yiyecekler arasında top 5 te kendine yer bulanilir

5

Sandviç somun ekmeğin içini açarak peynir domates salatalık İsteğe göre maydanoz zeytin koyarak sabah kahvaltısında yemek için güzel bir kahvaltılık tır

4

Sandviç, sandviç ekmeğinin arasına peynir, domates, salatalık, yeşillik, salam gibi şeylerin konulması ve ekmeğin kapatılmasıyla yapılır. Sandviçler kolayca hazırlanan yiyeceklerdir. Acelesi olanlar yanlarına sandviçlerini alıp işe veya okula giderler ve gittikleri yerde sandviçlerini yerler.

Sandviç ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.