4.6

Kaş kalemi

önce - ürün kategorisine Handankuzey ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kaş kalemi kaşları seyrek olanların yada daha iyi şeklinin belli olması için kaşı boyayan kalemdir.

5

Kaş kalemi kaşlara şekil vermek amacıyla kullanılan yağlı bir kozmetik ürünüdür. Genellikle seyrek kaşlı hanımefendilerin kullandığı bir üründür. Bir kaç renk alternatifide vardır. Güzel kadınların olmazsa olmazları arasında yer alır . Güzelliğine düşkün herkes kullanabilir . Kaşta farklı bir deneyim yaşatır diyorum .

4

Kaş kalemi son yıllarda kalın kaşların moda olması ile kadınların en çok kullandığı makyaj malzemesi haline geldi. Kaşlarını daha koyu daha gür göstermek isteyenler kaş kalemi ile kaşlarını boyuyorlar. Özellikle seyrek kaşlı kadınlar için çok işe yarayan bir ürün. Ancak kaş kaleminin rengi seçilirken kendi kaş renginizle aynı olmasına dikkat etmeniz gerekir.

5

Kaç kalemi, kadınların yaptığı makyajın en önemli noktalarından bir tanesidir. Kaş kalemi, güzel ve düzgün bir şekilde alınmış kaşlara daha etkileyici bir görüntü kazandırmak için kullanılır. Kaş kalemiyle kaştaki boşluklar kaşın yapısına göre doldurulur. Kaç kalemleri kaş rengine göre farklı renklerdedirler.

4

Kaş kalemi bayanların makyajında önemli yere sahip olan bir malzemedir. Kaşta ki boşlukları seyrek alanları yoğun ve daha dolgun göstermek için kullanılır. Siyah ve kahverengi oluyor genellikle .

4

Kaş kalemi genelde kazları seyrek olan istediği görünümü sağlamak için kadınlar kullanır. Benim kaşlarım seyrek ve doldurmak için kullanıyorum.

5

Kaş kalemi kadınların kullandıgı bilinen kalem dir işte sadece kaşların belirgınlesmeı ıcın kullanılır bu kadar basit yanı ama bazı erkelerde kullanıyor

Kaş kalemi ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.