4.7

Zaytung.com

önce - websitesi kategorisine Pusat23 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Sen çok mu seviyon onu bekliyormuş. Netce bu kadar çok zamanı boşuna paramızı da sokağa çıktık. Âmâ bu dakikada fc köln. Sadece onları sevmeyi sevdim hepsini. Aceba 5059 tane ka benim de yapamadığım. Örneğin site dmini de o akşam geleydin. Nerden bulutun.

4

Çok güzel trol haber yapan bir site vurucu ve can alıcı ince esprilerle döşenmiş haberler

5

İnternette bulunan mizahi bir haber sitesidir. Mizahi olmasının nedeni yalan haberler yapmasıdır. Haberlerinin hepsi komik ve gerçek dışı haberlerdir. Amacı haberler ile insanları eğlendirmek olan bir sitedir. Popüler bir site ayrıca.

5

Zaytung.com mizahi olması açısından sahte haberler yapan bir sitedir. Yaptıkları haberlerin gerçek ile uzaktan yakından alakası yoktur. Oldukça absürttür. İnsanlar bu siteye fazlası ile ilgi göstermekteler. İnce espri ve mizah konusunda çığır açmışlardır adeta.

5

Zaytung gündemi tiye alan bir internet sitesidir gayet komik Hatta bazıları çok gerçeğe yakın haberler paylaşmaktadırlar çok iyi bir mizah seviyeleri olduğunu düşünüyorum haberlerinin bir çoğu yalan bir çok gündeme gönderme ve hepsi birbirinden komik haberler Hatta bazı paylaştıkları yazılarda Ulan keşke böyle olsaydı denilebilecek tarzdan zaytung okumayı seviyorum günün stresinden aranıyorum

paylaş - şikayet
5

Mizahi ve bazen de aşırı absürt kaçabilecek haberler sunan bazen de aşırı komik videolar küçük büyük tatlı komik kazaların videosunu da yayınlayan internet sitesidir. Bu sitede genelde bazen içerikler sabah erken saatlerde veya gecenin ilerleyen saatlerinde TV8 ve bir ara ATV ekranlarında karşımıza çıkıyordu.

Zaytung.com ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.