4.3

Arif V 216

önce - dizi-film kategorisine mersinli ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bilim kurgu filmi bakalım düşünceleriniz izlemişseniz bilgi paylaşın

5

Cem Yılmaz ın filmiydi.Izlemedim ama fragmanları güzeldi.

5

Güzel bir filmdir çok severim cem yılmazın her filmi güzeldir bu da onlardan biridir ben bu adamın filmlerinde hep gülerim insanı çok güldürür adamın dibi denen insanlardandır.

5

2018 yapımı fantasrik bilim kurgu tarzı çekilmiş Seda Bakan, Ozan Güven ve Cem Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı filmdir. Film zaman yolculuğu yaparak 1960'lı yıllara dönen Arif ve V 216 adlı robotun maceralarını anlatır.

3

Şimdiye kadar cok begenerek izlediğim ve aklimda kalan filmlerden biyi

3

Arif V 216 filmini sinemada arkadasimlarla tatile yakin bir zamanda izlemistim tam izliyememistik zaman yok diye.Bu yuzden evde tek basima izlemistim fena bir film degildi fakat fazla komik oldugunu dusunmuyorum Gora filmi hepsinden guzeldi diye dusunuyorum bence bu filmini tam olarak becerememisler biraz daha guzel olabilirdi.

5

Güzel bir yapımdı usta Şovmen Cem Yılmaz elinden güzel bir film

1

Arif ve 216 tam bi fiyasko idi cem yılmazın önceki filmlerine bakarsanız ya espirileri yada oyunculuğu ön plana çıkaran bi kişi ama sadece kostüm ve tasarım olarak iyi bi alt yapısı vardı klasik yeşilçam filmlerine afiften çırak çıkarmak planlanırken amatör bi senaryo idi alel acele yazılıp çekilmiş bi senaryo çok ama çok amatör bi senaryo yakışmadı bence şimdi bi filmi falan daha var o na bakıcaz inşaallah parası bittiği için yapmıyodur bu ve bundan sonraki filmleri

4

Arif ve 216 filmi Cem Yılmaz'ın çıkardığı son film olup diğer filmlerden tanıdığımız 216 adlı robotun Dünya'ya Arifin yanına gelmesiyle başlar . Ama bana göre Cem Yılmaz filmleri arasında kesinlikle efsaneler kategorisine giremez ve bence en zayıf hatta fiyasko diyebileceğimiz türden bir filmdir.

5

Cem yılmazın Gora, Arog filmlerinden sonra devamı olan 3. filmidir. Robot olan 216 Dünyaya gelir ve insan olmak için geldiği söyler. Gelişen olaylar sonucu geçmiş dönemlere bir yolculuğa çıkarlar.

5

Arif 216 filimi kadar göndermeli filim göremdi cem yılmaz yine yapmış yapacağını ben izledım cok hosuma gıttı cok gulmustum sızlerde tavsıye derım

5

Her saniyesi dolu dolu geçen bir flim toplamda 3 kere izledim cok güzel bi flim izlemenizi tavsiye ediyorum..

5

Çok güzel bir filmdi. Kostümler, dekorlar, oyunculuklar müthişti. Sanki bir kaç hikaye varmış gibiydi. olayın seyri sürekli değişiyordu. Çok beğendim ben filmi.

5

İnanılmaz bir filmdi. İzlemyen pişman olur. Her saniyesini sıkılmadan izleyebilirsiniz.

Arif V 216 ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.