4.2

Çarkıfelek

önce - dizi-film kategorisine Nur2829 ekledi.
21 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Mehmet Ali Erbil in sunduğu bir programdı. Ama son zamanlarda Emre Karayel sunmaya başlamıştı. Eğlenceli bir programdı.

5

Mehmet Ali Erbil'in Parmaktan sonra Parmaktan deyip işaret parmağını salladığı kakara kikiriden başka bir işe yaramayan tv programı Eski zamanda güzel di ben küçük iken bu program devamlı araba kazandırırdı evdekiler izlerdi ama şimdi Bisikleti zor veriyorlar

2

Mehmet ali erbil ile tanıdık biz bu çarkıfeleği onunla güzeldi daha sonra yapılan çarkıfelekler böyle güzel değil sıradan ve boş geliyor mali ile iyiydi.

5

Mehmer Ali Erbil ve şu an Emre Kareyel'in sunduğu bilgi yarışmasıdır. Yarışmada üç yarışmacı ki bu yarışmacılar bazen ünlü ya da çocuk olabiliyor. Ekranda verilen bilmece, atasözü, deyim veyahut akla gelebilecek her şeyi bulmaya çalışıyorlar. Yıllarca televizyon ekranlarında reyting rekorrmeni yarılmanın yardımcı sunıculuğunu da Özlem Yıldız, Emel Özkızıltaş gibi ünlü isimler yapmıştır.

3

Mehmet ali erbil sunuyordu çok fazla sevmesem de izliyecem bisey olmadığı zamanlar arada bakıyordum

1

Uzun süre Star TV kanalında yayınlanan yarışma programıydı.Mehmet Ali Erbil'in sunumu ilk başta popüleritesini arttırsada sonrasında kendisinin aptal hareket ve tavırlarından dolayı miladını dolduran programdır.

5

Direk aklıma Mehmet Ali Erbil geldi ve o eglenceli kişiliği program o zamanlarda güzeldi gerçekten. Ünlü ünsüz harfler şakacı esprili bir adam ve bol bol kahkaha dolu bir program. Puanları alıp alıp sonra iflas geldiğinde üzülen yarışmacı gibi hissettim bir an ne güzel izlerdik.

5

Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşmiş yıllardır süren eğlenceli yarışma programıdır.

3

90 yıllarda çok izlenen Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu yaptığı çarkı çevirmek ve gelen puana göre harf tahmin edip verilen sözü bulmak suretiyle puan kazandığınız ve bu puanlarla çeşitli ürünler alabildiğiniz yarışma programı.

5

Çarkıfelek, Mehmet Ali Erbil'in sunduğu bir yarışma programıdır. Katılan yarışmacılara kapalı kutucuklar ile bir söz veya benzeri bir yazı sorulur. Yarışmacılar sırayla önündeki çarkı çevirir ve orada yazan puan değerinde harf söyler. Doğru harf bilinirse kapalı kutucuk açılır ve puan kazanılır. Eğer bilinemezse sıra diğer kişiye geçer. Birde iflas vardır yarışmada oda puanı sıfırlıyor.

5

Çarkıfelek, Mehmet Ali Erbil tarafından sunulan ünlü bir programdır. Ünlülerin ya da sıradan vatandaşların yarışmacı olarak katılabildiği programda deyimler, atasözleri, hayvanlar, meyveler gibi birçok kategoride soru sorulur ve harf satın alınarak kelimenin ne olduğu tahmin edilmeye çalışılır. Mehmet Ali Erbil yarışmayı kendi tarzında sunduğu için pek ciddi geçmez. Yarışmanın en ünlü repliği ise parmaktan sonradır.

5

Zamanında Mehmet Ali Erbil'in sunduğu yarışma programıdır. Sonrasında başka birileri de sundu ama tutmadı sanırım. Çünkü Mehmet Ali Erbil'den başkası varsa da hiçbirinin ismini hatırlamıyorum. Yarışmanın kısaca kuralları şöyledir; ortada bir çark var, çarkı çeviriyorsun kaç puan gelirse, bir harf söylüyorsun ve karşındaki ışıklı tabela da eğer harfin varsa yanıyor ve oradaki kelimeyi, atasözünü, şarkı sözünü ya da ne soruluyorsa onu tahmin etmeye çalışıyorsun. Çarkta iflas ve pas gibi seçenekler de var. Eğer iflas ya da pas gelirse tüm puanın gidiyor ya da sıra bir sonraki yarışmacıya geçiyor şeklinde kuralları vardı. Sonunda da bir kelime soruluyordu ve kazanan eğer o kelimeyi bilirse büyük ödülü olan arabayı kazanıyordu.

paylaş - şikayet
5

Çarkıfelek, uzun yıllar boyunca Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği bir yarışma programıdır. Yarışmada öncelikle bir kategoride soru sorulur, soeunun cevabı ekranda bütün harfleri kapalı olarak verilir. Daha sonra üç yarışmacı sorayla önlerinde bulunan çarkı çevirirler. Çarkta bir puanda durunca harf söylerler ve söyledikleri harf cevabın içinse bulunuyorsa o harf açılır. Güzel bir yarışmadır.

5

Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in yaptığı çok güzel bir yarışma idi Çarkıfelek. Program boyunca izleyenleri güldüren, yarışmacılarını kahkahaya boğan ve kazandıran kaliteli bir yarışmaydı.

3

Aklıma direkt Mehmet Ali Erbil ve parmaktan sonra sözü geldi

5

Çarkıfelek denilince aklima hem program hemde şansı çağrıştıran seyler geliyor

5

Televizyon ekranlarına yarışma kategorisinde uzun yıllar ilgiyle izlenilmiş ve renk katmış bir programdı. Mehmet Ali Erbil'in mizacına çok uygun ve seyir zevki oldukça yüksekti diye düşünüyorum.

5

Cok zevkli ve komedi programdi devam etseydi guzel olurdu azerbaycandan katilirdik be cok guzel olurdu iyi gunler

5

Genel anlamda bakıldığı zaman, çok başarılı işler çıkarmış bir 'Televizyon Ürünü' dür. Milyonlarca kişiyi ekrana bağlamayı başarmış, seneler boyunca kemik izleyici kitlesini oluşturmuş ve bunu uzun süre korumuş, para kazanmış ve para kazandırmış programdır.

paylaş - şikayet

Çarkıfelek ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.