4.8

Yasemin Ergene

önce - kişi kategorisine Nur2829 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Yasemin Ergene, Almanya doğumlu Türk aktris, model, dizi ve sinema oyuncusu. Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır.

5

Yasemin Ergene sinema oyuncusu ve modeldir.Doktorlar dizisinde uzun bir süre Ela ismiyle rol oynamıştır. Başrollerini Kutsi ile paylaşmıştır. Dizi çok tutuldu ve uzun bir süre sürdü.Dizide Kutsi ile aşkları dillere destandı..

4

Yasemin Ergene çeşitli diziler ve reklam filmlerinde oynamış bir oyuncudur. Ayrıca bir dönem mankenlik de yapmıştır. 2005 yılında başrolünü oynadığı aşk oyunu dizisi sayesinde büyük bir çıkış yakalamıştır. Bu dizisinin bitmesinin hemen ardından doktorlar adlı dizi de kutsi ile doktorlar adlı dizi de başrol oynamıştır. İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu tamamen bıraktığını açıkladı ve iki kız çocuğu oldu.

5

Yasemin Ergene 1985 yılında almanyada doğmuştur daha sonrada elite model lok yarışmasında finalistlerin arasına girmiştir.ondan sonrada tiyatro eğitimi almıştır.ondan sonrada aşk oyunu adlı bir dizide oynamıştır.daha sonrada doktorlar ah be istanbul babam adam olacak vizontele tuuba gibi bir çok film vede dizide oynamıştır.ondan sonrada bir çok reklam da rol almıştır.

Yasemin Ergene ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.