4.3

Hoşlandığını söyleyememek

önce - diğer kategorisine omerysrm ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Genellikle kişi reddedilme kaygısından dolayı hoşlandığını söylemekten çekinir ve karşı tarafa açılamaz. Oldukça güç bir durumdur. Kişiyi kıvrım kıvrım kıvrandırır.

5

Genelde platonik, karşılıksız olan yada karşılıksız olduğu sanılan durumlarda, insanlar sevdiğini söylemeye çekinirler. Bu durum toplum içinde, küçük düşme, reddedilme korkusu'da diyebiliriz. Bu insanın elinde olmadan verdiği psikolojik bir tepkidir. Halbuki sevdiğini söylemezsen karşındaki bunu bilemez ve o da seni seviyor bile olsa karşılık veremez. Cesareti toplayıp Sevdiğini söylemek en iyisidir. Yıllar sonra keşke dememek için.

5

Hoşlandığını söylememek seven bir kişinin karşındakine açılamamasıdır. Buna ayrıca platonik aşk deniyor. Hoşlanır, sever belki de aşık olur ama karşısındaki sevilen kişinin bu durumdan hiçbir haberi yoktur. Hoşlanan kişi ne kadar istese de belki kabul etmez düşüncesiyle ve cesaretini toplayamaması nedeniyle söyleyemez.

5

Hoşlandığını söylememek kötü bir duygudur bence. İlerleyen zamanlarda çekingenlikle beraber içine kapanıklığı da beraberinde getirir. Seviyorsan git konuş bence denir ya aynen öyle gidip konuşulmalıdır hoşlandığın kişi ile. Söylemezsen sonunda pişman olan yine sen olursun.

3

Hoşlandığını söyleyememek kötü bir durumdur. Kişi birinden ne kadar hoşlansa da söyleyemez. Bu hoşlanan kişi için çok büyük bir sorundur. Kişi depresyona bile girebilir ki bu depresyon ağır bir depresyona bile dönüşebilir. Hoşlandığını söylememek kişiye büyük bir sıkıntı yaşatacağı için bence hoşlanılan kişiye hoşlandığını söylemesi gerekir. Kaybedecek bir şey olmadığı için en iyisi o kişiden hoşlandığını bir fırsat bulup söylemektir.

5

Genelde her utangaç kadın ve erkeğin başına gelen bir durum. Karşındakine bazen bu karşı cins veya hemcinsin de olabilir sevdiğini ondan hoşlandığını söyleyemezsin tıpkı bu da onun gibi. bir şey. Hoşlandığınız söylemediğiniz ve içinize attığınız zaman genelde farklı semptomlar gözükse de aşırı saldırgan ve agresif olur kişi içine atarak.

Hoşlandığını söyleyememek ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.