4.7

Hadi uygulaması

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Ben bu uygulamanın bu kadar ödüller verip dağıttığına pek inanmıyorum.Hele de 30 bin gibi büyük rakamların tek kişiye çıkıyor olması tamamen düzmece gibi geliyor. Denedim bir çok kez. Kazandım da.Seviniyorsun tamam diyorsun aldık az da olsa .Tak 10 bin ödülü 40 bin kişi bilmiş.Düşüyor sana 25 krş :) o kadar stres yaşadığına mı yanarsın.yarışırken donar takılır durur ona mı yanarsın. Enteresan bir uygulama.

5

Hadi uygulaması bir dönem bizimde kullandığımız ama sonra bıraktığımız bir uygulama genellikle hep yarışmalar yapılıyor ve verilen ödül değişebiliyor. Bazen kolay bazen zor sorular soruluyor. Büyük bir ödül olsa da yarışma sonu çok kişiye gittiği için geriye pek bir şey kalmayabiliyor çoğunlukla. Örneğin; 10 bin TL dağıtıyorlar 500 kişi birinci olsa 20 TL anca düşüyor. Bu tabi değişkenlik gösteren bir durum. Birinci olmakta o kadar kolay olmayabiliyor. Her soruda çok kısa bir süre veriyorlar. Soru sayısı değişebiliyor.

5

Hadi uygulaması günde iki kere yarışma yapmaktadır öğlen 12:30 ve akşam 20:30 da yapılıyor ve gunluk kota vardır 12. Soruyda bılırsenız eyer sıze kalan para odulunu alırsınız

Hadi uygulaması ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.