4.7

Bitter çikolata

önce - ürün kategorisine Ormanci ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bitter cikolata ,benim en sevdiğim lezzet tatlı olan bir şeyin o nefis acı tadı. Hayatı anlatıyor bana hayat tatlı ama acılar her zaman var içinde. Bilimsel araştırmalarda bitter çikolatanın felç riskini azalttığı kanıtlanmıştır ,kalp riskini azaltıyor, diyet yapanlar için ise tokluk hissiyatı veriyor, cilt dostu ve diyabwte karşı savaşıyor ve bir cik faydası var, bitter çikolatanın.

4

Bitter çikolta sütsüz daha çok ham çikolatanın harika lezzeti ben bir kahvenin yanında bir tablet bitter çikolata severek yiyorum ve bence çikolatanın mutlulukla bir ilgisi olmalı kesinlikle.

5

En sevdigim çikolatadır kendisi enfes bir tadı ve lezzeti vardır o kakaonun yoğunluğu insanı muhteşem hissettiriyor , bayılıyorum ben bu çikolataya hele birde antep fistıkliysa içi çok iyi oluyor bu çikolata çok sevilir genelde yetişkin insanlar seviyor bu çikolatayı , çocuklar sütlü sever.

5

Genelde Eti nin ürünlerinde kullanmayı tercih ediyorum. Bana göre bitter çikolatanın en güzel yanı yedikten sonra ağızda kalan aroması ve hissettirdiği kahve tadıdır.Türlü firmaların ürettiği bitter çikolatalar vardır.Afiyetle yenir :)

5

Kakao yağına ve süte normalsen daha fazla kakao eklenerek yapılan çikolatadır. Tablet, bayon hatta küçük ebatlarda ya da bütün granül , damla çikolata versiyonlarda bitter çikolata bulunabilir. Yapımı neredeyse endüstriyel kakao yağının icadıyla aynıdır. Uzmanlara göre kalp sağlığının korunması açısından günde 5-10 gram tüketildiğinde faydalıdır. Enerji verici bir gıdadır. Genelde yetişkinlere hitap eder. Kullanım alanı geniştir. Hamurişlerinde, krema ve ezmelerde sıklıkla kullanılır. Kahvenin yanında ikram edilir.

5

Sütlü çikolataya göre daha acı bir çikolatadır. Eğer tatlı tüketmek istiyorsanız bu tatlı sağlık açısından daha iyidir.

5

Tadı acı olan, ama insana en faydalı türü olan bir çikolatadır. Ayrıca en sevdiğim tattır.

5

sütlü beyaz ve bitter çikolata ayrımından bene en güzel olanı. hattaabir rivayete göre vücut içinde sağlıklı olanı.o ağızda bıraktıgı hafif acımsı tat simsiyah görüntüsü of of of. agzım cok feci sulandı yemek istiyorummm.

4

Sütsüz ve yoğun kakao barındıran çikolata çeşididir. Uzmanlar tarafından mutluluk hormonuna etki ettiği ve ağrı kesici özelliği olduğu söylenmektedir. Hafif acımsı ama güzel bir tadı vardır.

5

Bitter çikolatanın içinde süt olmadığı için ve kakao miktarı iki kat artırıldığı için tadı acıdır. Ama ben sütlü çikolatadan daha çok severim. Özellikle ince olanlarını.

5

Seveninin olduğu kadar sevmeyeninin de bi o kadar çok olduğu,kakao oranı yüksek,insanın yedikçe yiyesi gelen enfess bir tat. Nestlenin portakallı bitteri ve damak ın antep fıstıklı bitteri favorilerimdir

Bitter çikolata ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.