4.4

Beden Eğitimi

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

İlk ders olunca üzüldüğümüz son ders olunca sevindiğimiz önlükleri üniformaları çıkarıp eşofmanları giydiğimiz genellikle maç yaptığımız derstir.Herkesin notu 5 tir.Beden hocası iyi biriyse gırgır şamatayla geçer dersler

5

Insanlar kaslarının gelişmesine yardımcı olacak hareketleri yapmalarına beden eğitimi nedir

5

Ilkokuldan itibaren ortaköy lise ve üniversitede bedensel ve fiziksel aktivite için yapılan ve öğrencilerin en çok sevdiği derstir. Ilkokulda yakartop istop gibi oyunlar oynanırdı. Al satarım bal satarım oynanırdı. Ortaokulda basketbol futbol masa tenisi gibi sporlar ön plana çıkar.

4

Physical education/ Lisede hayata tutunma sebebimiz, ortaokulda oyun zamanımızdır. Okullarda tamamen çocukları salmak olarak görülen ama aslında haftada 1 defaya indirelemeyecek kadar önemli bir olaydır.

5

Okullarda sevdiģimiz derslerden biriydi ,ben çok severdim ,kıyafetler giyip bu sporu yapmak çok zevkliydi bu derste koşma atlama takla voleybol gibi şeyler yapardık. Çok zevkliydi severek yapardım bende bu dersi.

4

İki ders olup da ilk dersi garip garip ısınma hareketleri yaptırıp ikinci derse maça başlanılan en çok sevdiğim derstir.

1

Lise yıllarımda en sevmediğim derslerden biri idi. Bizi elle taciz eden bir beden eğitimi öğretmenimiz vardı. Sırf onun tacizinden korunabilmek için o ders zamanı hep bir mazeretüretirdim. Hala nefret ediyorum.

3

Hemen hemen tüm erkek öğrencilerin en sevdiği derstir. Genelde erkeklerin futbol oynadığı kızların ise voleybol oynadığı bir derstir. Ve dersi geçmek de çok kolaydır

paylaş - şikayet
5

Beden eğitimi okullarda en sevilen derslerden biridir. Genellikle sayılar, yazılar birçok şeyden sıkılan kişiler bu derste doyasıya koşar oyunlar oynar bazıları oturur boş ders gibi işlenir. Bizim zamanımızda öyleydi en azından. Serbest bırakıyorlardı kimi futbol, kimi basketbol, kimi başka oyun oynuyordu.

5

Genelde ilköğretim ve ortaöğretim hatta üniversitelerde seçmeli ders olarak okutulan derstir. Üniversitede genelde sadece ben ödev olarak proje verilip yapıldığını zannediyordum. Ama öyle değilmiş. Bir de kız kardeşim sınav oluyor ve bedava spor salonu üyeliği verdiler. Ortaöğretimdeki hocam serbest bırakırdı. Ama ortaokulda filan özellikle boyası ağır sporlar. Genelde okuldan okula müfredatı değişen ders.

Beden Eğitimi ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.