5.0

Metallica

önce - müzik kategorisine zeynep__eses ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Metallica ,California asıllı bir heavy metal grubudur....Metallica ismini bir dergiden esinlenerek koymuşlardır. İlk stüdyo albümleri kill'Em All isimli albümdür...Tüm dünya tarafından tanınan ve sevilen müzik grubudur. Türkiye 'de bir çok hayran kitlesi vardır. Heavy metal'in ilk kurucularından birisidir diyebiliriz.

5

Big four denilen Dünya nın en iyi metal gruplarından biridir. Baterist Lars ın öncülüğünde kurulan grubun Dünya' nın her yerinde çalınan hit şarkıları vardır. Nothing else matters, unforgiven, turn the Page, no leaf clover, whiskey in the jar, enter sanman gibi gibi gibi bir çok şarkısı müthiştir.

5

Grubun kurucuları, James Hetfield ve Lars Ulrich'tir. Dünyaca ünlü olan grubun aldığı birçok ödülde bulunmaktadır. En sevdiğim şarkıları ise tabi ki nothing else matters'dir. Özellikle guitar hero'da çok meşhurdur. Her gittiğim yerde buluyorum ve çalıyoruz :)

5

Metallica, çok başarılı Kaliforniya asıllı bir rock grubudur. Metallica grubu heavy metal yaparlar ve bu konuda en başarılı gruplardan bir taneleridir. Metallica grubunun şarkıları sadece bulundukları yerde değil birçok ülkede dinlenilmektedir. Bu yönden oldukça evrensel bir gruplardır. Fazla ağır bir müzik yaptıkları için ben pek tercih etmiyorum ama başarılarına ve yaptıkları işlere büyük saygı duyuyorum.

Metallica ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.