4.5

Transformers

önce - dizi-film kategorisine Nur2829 ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Transformers, aynı adlı çizgi dizisinden uyarlanan yönetmenliğini Michael Bay'in yaptığı, Shia LaBeouf ve Megan Fox'un başrollerini paylaştıkları aksiyon filmidir.

4

Transformers 1984-1987 yılları arasında yayınlanan kült bir çizgi filmdir. Amerikan - Japon ortak yapımı olan çizgi filmin ana karakterleri robotlardır ve iki grup robotun savaşını konu edinir. Daha sonra yakın senelerde 5 tane seri filmi çıkarılmış olup onlarda büyük ilgi ile izlenmiştir.

5

Transformers güzel bir bilim kurgu filmidir. Uzayda otobotlar ve deseptikonlar olarak bilinen iki düşman robotların savaşının dünyaya taşınmasını anlatıyor. Bu robotlar dünyada çeşitli araçların formlarına girerek aynı zamanda tekrar robot bedenine geçebiliyorlar. Otobotlar iyi taraftayken deseptikonlar dünyayı ve gezegeni yok etme peşindeler. Film içerisinde insanlardan biri otobotlardan bir robot ile tanışması ve bu olayların içerisine girmesi anlatılıyor.

3

Son zamanlarda sözü edilen seri bir aksiyon ve bilim kurgu filmidir insanları ekran başına kilitleyen çok güzel bir sinema filmi Türkler bu konuyu baya bir ciddiye almış olacak ki arabaları bile transformens yapmayı başardı.

5

Robotların oynadığı bir filmdir. Baya eskiden beri olup hala çekilmeye devam edilen ve bir çok kişi tarafından biletleri alınan satılan hala izlenen filmdir. Hatta bazen televizyonlar da bile çıkmaktadır en eskisinden en yenisine kadar izleyenlerin sarı taksi adını hatırlamıyorum bazen güzel bir araba oluyor bazı filmlerde bazen de kötü ama genel de dikkat çekmek için iyi bir araba oluyor ve seyirci iyi bir şölen izliyor.

5

Bütün serisini izledim ve hepsini 1080p indirdim hiç sıkılmadan izliyorum çok seviyorum

5

Açıkçası bilim kurgu tarzını ve robotları seviyorsanız bu film tam sizlik diyebilirim. Görsel efekt ziyafeti çekebiliceğiniz bir film olur kendileri. Şimdiden bütün serilerini izleyecekseniz iyi seyirler dilerim.

4

Bayılıyorum. Hepsi ayrı eğlence hepsi ayrı aksiyon.

4

Bütün serilerini izledim yeni filminin heyecanla bekliyorum

5

Transformers, çizgi film uyarlama filmidir. Outobot ve Decepticon'ların savaştığı bilim kurgu ve aksiyon dolu bir film. Filmin en sevdiğim outobotlarıdan Bumblebee karakteridir.

5

Muhteşem bir film efsane robotların birbirleriyle savaşları izlerken beni benden alıyorum çok güzel bir film her yeni serisi çıktığında çok mutlu oluyorum çünkü kaliteli bir baş yapıt bence umarım yeni serisi çıkar en kısa zamanda merakla bekliyorum...

5

bayılıyorum o robotlara yani kimin aklına geldiyse o filmi yapmak çok düşünceli ve güzel bir çalışma olmuş bence yapan kişinin emeğine sağlık diyorum :)

4

Gerek oyuncu kaliteleri gerekse sahnelerin kalitesiyle bizlerin başını döndüren ve bir çok kez vay be adamlar neler düşünmüş diyebileceğimiz türden bir film diye düşünüyorum.

Transformers ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.