4.6

Oje

önce - ürün kategorisine zeynep__eses ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Oje , tırnak üzerine sürülen tırnak boyasıdır...Siyah ,bordo ,kırmızı ,mavi , ten rengi gibi bir çok renk alternatifleri vardır..... Tırnakların vazgeçilmezi rengarenk ojelerdir.... Oje tırnakları besler ,kırılmasını ve çatlamasını önler...Uzun ve bakımlı tırnaklara sürülebildiği gibi kısa tırnaklara da oje sürülebilir.

4

Bayanların kozmetik ürünlerinden biridir. Uzun tırnaklarına genelde kıyafetlerine göre oje sürerler. Ben pek sevmem ve kullanmam da. Çok kimyasal içerdiğini düşünüyorum. sağlıklı değil bence.

5

Bir bakim ürünudur. Diger adiyla tirnak cilasidir. Kadinlarin vazgecilmezi her türlü renkleri vardir. Reklerininde numarasi vardir. Kombin yaptikdan sonra uyhun rengi sürerler tirnaklarina.

paylaş - şikayet
4

Kadınlarımızın ellerini daha doğrusu tırnaklarını güzelleştirmek için farklı renklere boyadığı,tırnaklar için besleyici özelliği olduğunu iddaa eden ,daha çok kullanırken kıyafetleri ve o anki ruh hallerine göre renk seçip sürmeyi tercih ettikleri yegane kadın kozmetik ürünlerindendir.

5

Oje kadınların tırnak üzerine sürdüğü renkli cilalardır. kıyafete göre her gun değiştirilebilir. ama ev hanımıysanız surmenızı tavsıye etmem her bulasık yıkamada re nk atıyor oje cıkıyor :)

4

Oje, istisnalar hariç genellikle kadınlar tarafından kullanılan el ve ayak tırnaklarını boyamaya yarayan bir çeşit cila. Ojelerin birçok farklı renkleri vardır. Düzgün oje süremeyen kızlar hiç oje sürmesin daha iyi kötü bir görünüm oluyor ama güzel süre bilenlere ve güzel elleri olanlara yakışıyor.

5

Tırnakların daha güzel ve hoş durmasını sağlayan bir kozmetik ürünüdür. Birçok çeşidi vardır. Klasik, metalik, mat, mıknatıslı gibi. Hoş duran bir şeydir bende günlük hayatımda tercih ederim.

5

Kadınların tırnaklarına sürdüğü renkli boyalardır. Eskiye oranla şu an birçok renk ve çeşidini bulabilmem mümkündür. Zamanla öğelerin renk skalası oldukça gelişmiş bilindik bir rengin birçok tonu üretilmiştir. Genellikle uzun tırnakları güzel ve bakımlı gösterir.

5

Kraliçe elizabeth in kullandığı ojenin rengi bale papucu dur

4

Bayanların tırnaklarını boyaması cilalaması bakım yapması olabilir tabiki aslında ama ben tırnak yiyorum o yüzden oje süremiyorum

5

Herkes ojenin kozmetik tarafından bahsetmiş. Oysa ojenin çok işe yarayan başka bir özelliği daha vardır. O da; kaçan çorapların daha fazla yırtılmasını engellemek için, çorabın kaçtığı yere oje sürülür. Bir nevi yapıştırıcı işlevi görür. Tabi ki renkli oje olmamalı. :)
Kesin çözüm değildir ama dışarıda iken hayat kurtarır. Bu zamana kadar bu öneriyi sunduğum tüm sevgilerimin hayatını kurtarmıştır. En azından rezalet durumunu ortadan kaldırır.

5

Kadınların kullandığı bir makyaj malzemesidir. Diğer makyaj malzemelerinin aksine bu makyaj malzemeleri yüze uygulanmaz, tırnağa uygulanır. Kadınlar özellikle manikürden sonra tırnaklarına oje sürerler. Ojeyi kendileri de sürebilecekleri gibi başkasına da sürdürebilirler. Oje sürerken önemli olan ojeyi tırnağın dışına taşırmamaktır. Özellikle manikürlü hafif uzun tırnaklarda çok güzel durur. Artık ojelerle sanat yapılmaktadır. Tırnakların üzerine simler, boncuklar konulur. Ayrıca bir ışın makinesi var oraya ellerini koyduklarında oje daha güzel oluyor ve daha çabuk kuruyor.

4

kızlar oje kullanmayı çok severler parmakları çok güzel gösterir oje bir çok şeyde kullanılır bence çünkü yapışkan gibi bir şeydir.

Oje ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.