4.3

Hayat bilgisi

önce - dizi-film kategorisine omerysrm ekledi.
47 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Severek izlediğim bir diziydi okul hayatını arkadaşlıkları çok güzel anlatan bir dizi hala da izlerim.

5

Elde var soru var gözyaşları boş umutlar... Perran Katman,Tarık Pabuçcuoğlu, Kerem Kupacı gibi isimlerin başrolünde oynadığı Show TV dizisidir. Baya güzeldi.

4

Ortaokulda veya ilkokulda örencilere gösterilen bir derstir türkçe ve tarih derslerini karışımı gibidir :)

4

Ortaokulda veya ilkokulda örencilere gösterilen bir derstir türkçe ve tarih derslerini karışımı gibidir :)

4

Ortaokulda veya ilkokulda örencilere gösterilen bir derstir türkçe ve tarih derslerini karışımı gibidir :)

4

Hayat bilgisi 2003 yapımı bir dizidir yaklaşık 5 sene felan sürdü idealist bir öğretmen olan Affet güçverir hayatı anlatılır her gittiği okulda sürgün yiyen affet hocanın son adresi Rıdvan kanat lisesi olur Rıdvan kanat lisesinin müdürü ile tartışmaları efsane lise dostlukları anlatan dizi gelmiş geçmiş en büyük lise dizisidir efsane diziydi.

2

İlk okulda en çok sevdiğimiz dersler arasındaydı :D

5

Çocukluğum zamanında show Tv kanalında okul hayatını anlatan bir diziydi. O dizi de disiplinli bir hoca vardı. Öğrencilerinin hocam demesine karşılık “ hoca Camii de” derdi. Bu dizide arkadaş ortamını, sohbetlerini anlatırdı. Bu dizide okul müdürü okulunda okuyan öğrencilerini sağılacak inek gibi görür, her fırsatta para isterdi. Çok güzel bir diziydi. Bir başka şeyde ilkokul zamanımızda gördüğünüz derslerden biriydi.

4

Güzel bir diziydi severek izliyordum ben bu diziyi önceden yapılan lise dizileri okul dizileri güzeldi artık beceremiyorlar pek ama bu diziyi sevmiştik güzel diziydi ve ben bayılarak izliyordum bu diziyi her yayınlandığı akşam izlerdim bu diziyi.

5

Hayat bilgisini dizi olarak düşündüğümüzde güzel bir diziydi küçüklüğümde bende izliyordum fakat gerçek anlamıyla düşündüğümüzde yani gerek hayatın bilgisi olarak düşündüğümüzde çocuklara aileleri tarafından doğduğu andan itibaren verilmesi gereken bir ders. Sorumluluklarımız olsun toplum kuralları olsun hoşgörü saygı ve sevgi olsun aklımıza gelebilecek her konuda ilk eğitimlerimizdir.

5

İlkokulda ders olarak okudum.2000 li yıllarda ise efsane dizi olarak karşımıza çıktı.Guzel bir dizi gençlik dizisi idi.

5

Hayat Bilgisi senaryosu Gani Müjdeye ait olan bir gençlik dizisi. Hayat bilgisi dizisi bir lisede ki öğrencilerin ve öğretmenlerin yaşadığı hayatı komik bir şekilde anlatmaktadır. Dizi de tarih öğretmeni olan Afet karakterini canlandıran oyuncu Perran Kutman ve okul müdürü Amil'i canlandıran Tarık Papuççuoğlu baş roldür.

4

Hayat bilgisi 2000 yıllarda oynayan güzel bir diziydi. Başrollerinde Perran Kutman vardı. Bana göre tek saçma yani şu, lise çağındaki gençl rollerine neden 16 17 yaşındaki gençlere oynatmazlar da giderler kazık kadar 25 30 yaşlarda adamlar oynatırlar? Orayı anlayamadım. Bunu filmlerde dizilerde çözebilmiş değiliz. Hala lise çağındaki genç rolünde oynatmak için 25 yaşında adam tutuyorlar. Ya lise çağındaki filmleri çekmeyin ya da yerine koyun doğru düzgün genç insanları. Seyirciyi enayi yerine koyuyorlar resmen.

paylaş - şikayet
5

Perran Kutman'ın bir tarih öğretmenini oynadığı, lisede kardeşinin de bulunduğu bir sınıfın derslerine girdiği dizidir. Ekranlarda uuzn süre kalmış ve sevilmiştir. Paragöz bir müdürün karşısında öğrencilerin haklarını savunan güçlü bir kadın profili çizmiştir. Bu dizide rol alan genç oyuncuların çoğu bugün iyi yerlere gelmiştir. Örnek olarak Gökçe Bahadır'ı verebiliriz.

5

Hem okullarda verilen bir ders hem de seneler öncesinin çok sevilen bir dizisidir. Okulda sevmezdim o dersi fakat dizisini kaçırmadan izlerdim. Hoca camide lafıyla hatırlanan iç ısıtan bir diziydi keşke yine o tarz diziler olsa da izlesek.

4

Eskinin güzel dizilerinden biriydi severek izlemişimdir.

5

2000' li yılların başında Show Tv' de vizyona girmiş, lise çağındaki gençlerin maceralarını, hayatlarını,başından geçenleri bunun yanında idealist bir öğretmenin tutumlarını ele alan, küçüklüğümde büyük bir zevkle ve beğenerek izlediğim dizidir. Tekrar olsa gene izleyebilirim. Bazı ince hayat dersleri de vermektedir. Bu diziyi geçmişten bilen ve severek izleyenleri 'Eskiden ne izlerdik be duygulandım şimdi! ' dercesine duygulandıran bir dizi özelliğini de taşır. Bunun sebebi şimdilerde böyle dizilerin olmayışıdır. Bunun yerine aptal aşk mevzularını konu alan, konuları hep birbirlerine benzeyen diziler vardır.

4

eskiden çok izlenen bir diziydi ve çok güzel bir diziydi yanlış hatırlamıyorsam show tvde oynuyordu.

5

Hayat Bilgisi, 2000'li yılların en popüler dizilerinden bir tanesiydi. Dizide bir Afet Hoca vardı ve onun tıpkı annesi gibi sevdiği, baktığı bir kardeşi vardı ismi Kerem'di. Dizi bir lise dizisiydi. Tıpkı Hababam Sınıfı gibi çılgın bir sınıf dizinin konusunu oluşturur. Bu dizide rol alan öğrenciler sonraki hayatlarında çok başarılı olmuşlardır.

4

Çocukken severek izlediğim dizilerden birisiydi. Tam okul zamanlarım ve okul öğrenci temalı dizi olduğundan izlemesi daha keyifli olurdu. Ortegayı severdim.

5

Okula giderken çok sevdiğim bi dersti çeşitli çeşitli konularla vicdan da barındıran konularla öğretirdi bazı şeyleri, aynı zamanda dizisi de vardı çok tutmuştu o dönemde severek izlerdim

4

Zamanin cok izlenen dizisi show tvde oynardi cok guzel ve samimi bir diziydi insanlara ders vermek ve eğitim sistemini gostermek amaciyla yapilmisti perihan savasin oynadigi gani mujdenin yazdigi bir yapim 2003 damgasini vurmus bir dizi

5

Hiç kaçırmazdım zamanında karakterlerini çok severdim.

3

Hayat bilgisi ilk okul öğrencileri için bir derstir genellikle hayatı öğreten bir derstir ilk okulda tek verilen bir derstir ayni zamanda sevdiğim bir dersti ayni zamanda bizim küçükken çıkan bir dizinin adıydı ve çok izliyordum çok güzel bir diziydi diyebilirim.

4

Okul derslerinden çok daha önemli bi derstir ilkokulda değil sokakta öğretilir.

Hayat bilgisi

Hayat bilgisi ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.