4.2

Kırmızı kart

önce - ürün kategorisine stalward ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Futbol maçlarında hakemin oyuncuyu, oyun dışı bıraktığını ifade eden karttır. İki sarı kart, bir kırmızı karttır.

5

Futbol maçlarinda rakibe çok sert veya kasıtlı yapılan müdahalelere veya küfür gibi centinmenlige aykırı hareket yapan oyuncalara hakemin gösterdiği ve oyuncunun oyundan ihraç edildigini gosteren kart'ın rengidir.Kırmizi kart direkt verildiği gibi aynı musabaka'da iki sarı kart gören oyuncuyada verilir.Direkt kırmızı kart gören oyuncu federasyon hükümlerince oynanan müsabakadan men edildiği gibi ekstradan en az iki maç resmi musabakalarda oynamama cezasina carptirilir.İkinci sari karttan kirmizi goren oyuncu icinde ayni kural gecerlidir fakat ihrac edildigi mactan sonra bir resmi musabakadan men cezasi alir.

3

Kırmızı kart,futbolda bir oyuncunun rakip takim oyuncusuna aşırı sert faul yapması veya çirkin söz söylemesi durumunda hakem tarafından oyundan ihraç edilmesi için baş vurduğu karttır.

paylaş - şikayet
4

Kırmızı kart futbolcuların Baş belası diyebiliriz Çünkü futbol oyun kuralları içerisinde yapılan Sert müdahalelere veya kasti yapılmış hareketlere hakem tarafından oyuncuya gösterilen kartın rengi kırmızıdır. Bunu gören futbolcu yapmış olduğu harekete veya davranışa göre Futbol Federasyonu tarafından cezalandırılır daha hafif fauller için ise Hakemler sarı kartına başvurur.

Kırmızı kart ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.