3.4

Yasak Elma

önce - dizi-film kategorisine Gürcan ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Eskiden Brezilya dizileri olurdu. Onları aratmıyor. Hatta Dallas'a bile benzetebiliriz. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Senaristlerin hayal gücü şaşkınlığa düşürüyor insanı. Üstelik oyunculuklar da felaket. Bir kaç iyi oyuncu var, onlar da arada kaybolup gidiyor.

1

Yasak elma çok saçma bir dizi. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Ne paylaşılmaz bir adam mış. Ahım şahım bir adam degil neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum.

3

Kimin eli kimin cebinde belli değil bu dizide. Herkes en az iki üç kişiyle birşeyler yaşıyor. Ender adı gibi ender bulunacak bir yılan. Bütün dalavere onda. O olmasa çekilmez.

4

Hz Adem ve hazreti havva cennete dolaşırken elma ağacı ve elmanın cazibesine kapılırlar yemeleri yasak olduğu halde kendilerini tutamayıp elma ağacından elma koparıp yerler bunun üzerine cennetten kovulup dünyaya atılırlar

5

Yasak elma dizisi oyuncu kadrosu on numara sevval sam onderliginde oynanan oyinlar arasinda yerini almaktadir. Yasak elma isim olarak da cagristirdigindan yasak iliskilerin kuruldigu durumlar mevcut

4

Yasak elma insanların ilk yaratıldıklarında yasaklanmasına rağmen yedikleri meyvedir.Daha çok elma olarak bilinir ancak Kur'an da meyve olarak geçer. Sizin bahsettiğiniz yasak elma ise FOX tv ekranlarında yayınlanan baş rollerinde Talat Bulut ve Şevval Sam'ın yer aldığı bir dizidir.

3

Her zamanki gibi harika bir bölümdü sonuna kadar izledim . :)

3

Önceden tutkunu olduğum bir diziydi ama sonra saçma olduğunu düşündüm. Sürekli bir entrika saçma geldi bana izlemiyorum artık.

4

Yasak elma dizisinde bir çok usta isim rol almaktadır. Başta Şevval Şam ve Talat bulut gibi isimler oynamaktadır. Yasak elma dizisindeki fox tv de yayınlanmaktadır. Bir kaç kısmını izlediğim kadar fakir iki kız kardeşin iki zengin adamla aşk yaşaması. Genel olarak kim kimle, kim kime aşık belli değil.

3

Yasak elma, 19 Mart 2018 tarihinden itibaren Fox tv ekranlarında yayınlanan dizidir. Yasak elma dizisinin senaristi Melis Civelek'dir. Dizinin başrol oyuncuları ise Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece ve Talat Bulut dur. Yasak elma dizisinde evlilik dışı yaşanan yasak ilişkiler konu edinmektedir.

2

Ben bu diziyi takip etmiyorum o yüzden çoğu aşk dizileriyle aynı olduğunu düşünüyorum.

4

Yasak elma Fox kanalında çıkan başrolleri Talat bulut, Şevval sam, Onur Tuna,sevda erginci ve eda ece nin oynadığı bir dizidir. Bir kaç bölüm dışında izledim son derece kötü bir film ve aile hayatına toplumuza kötü örnek olan bir film aldatılma durumlarıni insanlara aşilayan ve son derece normalmiş gibi pilanse ediliyor. Kimin kimle olduğu belli değil ve bunlar topluma kötü örnek teşkil eden davranışlar bence.

Yasak Elma ortalama puanı 3.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.