4.5

Midye Dolması

önce - diğer kategorisine Serap5757 ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Midye dolması özellikle akşamları araştırmalık olarak yenilebilecek hafif bir araştırmalık. Yanında da limonla müthiş bir tat oluyor.

5

Midye dolması bizim burada da sokak aralarında satıcılarda bulunan midye arasına pilav doldurulması ile yapılan yiyecektir. Büyüklüğüne göre fiyatları değişir. Küçük, orta ve büyük olarak satılıyor genellikle. Üzerine limon sıkarak yenebilir.

5

Midye dolması yemeği çok sevdiğim yiyeceklerden bir tanesidir midyenin içine pilav doğru olarak yapılması ile oluyor genellikle sokakta satılıyor Tanesi 1 lira şeklinde üzerine limon sıkarak lüp diye yiyorsunuz Tabii Biz çok sevdiğimiz için 30 tane falan birden alıyoruz sonra evde gayet güzel iyi olur midye dolma yemenin de bir tarzı var Örneğin midye açılır içinde pirinç olmayan kapak pirinç olana kaşık gibi dağılır alır ve o şekilde yenilir mesela gene canım çekti Olsa da yesem

paylaş - şikayet
2

Midye dolması hayatımda hiç tüketmediğim ve asla da tüketmeyi düşünmediğim bir yiyecektir. İçine pilav doldurularak yapılıyor. Deniz ürünlerini sevmediğim için yanından bile geçmiyorum. Bol limon ile en az 20-30 tane yiyebiliyor bazı insanlar.

Midye Dolması ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.