4.1

Testere

önce - ürün kategorisine direvenik ekledi.
24 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

ağaç kesmeye ve kestigimiz ağaclara şekil vermemize yarıyan ucu tırtıklı keskin araç..

5

Testere, ağaç, odun, parke, ahşap vb, şeyleri kesmek için kullanılan bir alettir. Sadece ağaç kesme değil başka şeyleri kesmek için de geçerlidir, örnek vermek gerekirse, plastik, ve demirde kesmek için kullanılır. Her türlü modelleri ve uygulama şekilleri vardır.

5

Testere ağaç, odun ve benzeri şeyleri kesmek için kullandığımız bir üründür. Bunun yardımıyla ağaçları parçalara ayırabilir. Boyutunu ayarlamamız gereken odun türevi nesneleri şekillendirebilir ve bölebiliriz.

5

Testere, genelde ağaç veya tahta tarzı ürünleri kesmeye yarayan bir alettir. Aletin ucu tırtıklı olduğu için ileri, geri hareketler ile sürüldüğü eşyayı kesmektedir. Bir de testere filmi var ama onun bununla hiç alakası yok.

5

Testere ağaçları ya da tahtaları kesmeye yarayan aletin ismidir. Tek ucu tırtıklıdır diğer ucu düzdür, iki tarafından tutma yeri vardır. Hiç kullanmadım ama sanırım iki kişinin karşılıklı geçip kesmesi mantığıyla planlanmış olmalı. Gerçi tek tarafından da var kulpu ama büyük ağaçları kesmek için iki kişinin birlikte kesmesi gerekiyor. İlerleyen yıllarda elektrikli versiyonu da çıkmıştır ve buna elektrikli testere denilmektedir. Bir de testere deyince aklıma maalesef iğrenç korku filmi olan Testere filmi gelmektedir.

paylaş - şikayet
4

testere insanların bir şeyleri kesmek amacı ile kullandıkları demirden yapılan vede bir yada bir kaç yeri de dişli olan aletlere verilen addır.bu testerenin bir çok çeşidi de vardır mesela kıl testeresi ile insanlar güzel sanatlarda kullanılır .birde demir testeresi de vardır ağaç kesen testerede vardır birde televizyonda da yayınlanan bir sinema filminin de adıdır.

3

Testere ağaç kesmeye yarar ama son dönemlerde çıkarılan testere korku filmi insanların daha çok ilgi odağı olmuştur bu filmin izlenmesi biraz tehlikedir özellikle çocuklar için psikolojik rahatsızlıklara yol açabilir böyle bir şey olmasını istemeyiz.

5

Sadece ağaç kesmeye değil demir kesmeyede yarayan modelleri var modellere göre uçlarıda değişik kıl testere vb gibi birçok model var

4

Testere film serisi canlandı gözümde ne izlerdim ya olsada gene izlesem :D

5

Çok korkunç bir film bence yani bence çok korkunc ben öyle dusunuyom

3

Testere uçları tırtıklı olan bir kesici alettir ve testere bir korku filminin bir adıdır bende izledim ve gercekten korkunç ve güzel bir film diyebilirim.

2

film çok değişik ya korkunç veya güzel olduğunu anlayamıyorsun ama izlenebilir

2

İnsanların genelde akılda kaldıkları dökülür kağıtlara derler Testere bizde film uyandırıyor :)

3

Testere ucunda odun veya plastik tutmacı olan demirin tırtıklı ve kesici bir şekilde işenmesidir.Köy gibi yerlerde çok işe yarayabilir.Odun kesmekte kullanlır veya pazarlarda amcaların kabak kesmek içinde kullandığını görebilirsiniz

5

Eskiden kurtlar vadisinde oynayan Necmi isimli karakterin lakabı.

4

Testere diye bir film vardı önceden evet izlemiştim bu testereyi ne amaçla yazdığını bilmiyorum ama bütün bölümlerini izlemiştim desteğini kaç bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama güzel bir film de küçük bacaksız bir pisikletle gezerek maskeli biri vardı bir de öbüründe başka biriydim öyle öyle farklı dört kişilere eziyet ediyordu filan o kişiler kurtuluyordu bu testere yok ediyordu filan pisman öyle bir şey

5

film olarak ilk aklıma gelen bir cümle testere film serisi

3

Anadolu da bıçkı olarakta bilinen testere özellikle ağaçları kesmeye yarayan uçları dişli olarak dizayn edilmiş kesicilerdir. Ayrıca kullanım alanları daha çok ormanlık alanlar olduğundan köylerde daha çok kullanılmaktadır. Günümüzde doğalgaz ve kömür gibi yöntemlerle ısınan hane sayısı arttığından ağaç kesmeye yarayan testerelerin de kullanım alanları daralmıştır.

5

Sözlükte;
1-Ağaç, demir vb, şeyleri kesmeye yarayan, genellikle üçgen biçiminde dişleri olan, dar ve uzunca çelik araç.
2-Üzerinde yağacağı işe göre ya da kesilen gerece göre değişik biçimde dişler bulunan özel çelikten lama.

Testere ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.