3.9

Kargo

önce - diğer kategorisine direvenik ekledi.
50 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bir ürünü başka bir yere gönderme eylemi. İnternettem alışveriş yapıldığında da kargo sistemi devreye girer o şekilde gelir sipariş ettiğimiz ürünler.

5

Kargo bir ürünün paketlenmesi ve bir yerden başka bir yere taşınması için verilmesine denir. Verilen ürün kargo olur ve o uçak, araba ve benzeri taşıyacak araç kargoyu alır ve diğer alıcıya ulaştırır.

4

Kargo, bir ürün ya da eşyanın başka bir adrese teslim edilmesi amacı ile paketlenerek dağıtılmasına ve ulaştırılmasına kadar geçen sürece denir. Bunu yapan kişiler ise kargo şirketleridir. Ben ptt kargo dışında hiçbir kargoyu iyi bulmuyorum.

5

Kargo, Koray Candemir'in çıkış yaptığı müzik grubunun ismidir. solistliğini yapmaktaydı Koray Candemir o zamanlar Kargo grubunun. 1990'lı yıllarda çıkış yapmışlardır ve daha sonra bu grup dağıldı ve Koray Candemir tek başına şarkı söylemeye devam etti. Onun dışında Kargo'nun bir diğer anlamı da ya daha doğrusu esas anlamı bir yerden bir yere ürün göndermeye yarayan firmalara kargo şirketi derler. Çeşitli kargo şirketleri vardır. Buna örnek vermek gerekirse Aras Kargo, MNG Kargo, UPS Kargo gibi..

paylaş - şikayet
4

kargo insanların bir firma aracılığı ile bir şeyler göndeririz vede bu gönderilen şeylere de kargo adı verilir mesela bir insan başka birisine bir şey gönderecekse öncelikle bir kargo şirketine gider vede orada kargosunun tartarlar yada ölçerler vede onun ölçülerine göre de bizden ara alırlar.

4

Kargo, bir yerden başka bir yere gönderilmek istenen bir ürünün paketlenmesidir. Ülkemizde birkça kargo firması vardır ve bu kargo firmaları kargo taşımacığı yaparlar. Ben internetten alışveriş yaptığım için kargo firmalarıyla çok fazla içli dışlıyım. Bazı kargo firmaları işlerini çok iyi yaparken bazıları maalesef yapmıyor. Bu yüzden müşteri kaybediyorlar. Ben alışveriş yapacağım zaman seçme ihtimalim varsa memnun kaldığım kargo firmalarını seçiyorum. Ürünüm elime daha hızlı ve daha hasarsız bir şekilde ulaşıyor.

3

Kargo şirketleri günlük hayatımızı ne kadar kolaylaştırıyor gibi olsa da bazen kargoyu adrese teslim etmeyip bizi çileden çıkartabiliyorlar.Aradık evde yoktunuz diyorlar arayan olmadı, kapıya yazı bırakmada yok hal böyle olunca müşteri kaybedenler çok. Tabi bu durum her firma için geçerli değil.

5

Kargo genelde bir mal veya hizmetin bir yerden başka bir yere taşınması için yapılan işlemin adına kargolama işlemi denir. Kargolama işlemine konu olan malın da adı kargodur. Kargolar aklınıza gelebilecek doğada maddesel olarak yer kaplayan her ley kargonun konusu olabilir. Bazen kısa bazen de uzun sürer bu işlem.

4

Lise de arkadaşlarımla genelde ramazan ayında akşamları internet kafede grupça oynadığımız, eğlendiğimiz bir o kadarda birbirimize sinirlenmemize sebep olan oyundur.

4

Kargo taşıma işlemine verilen isimdir. Taşıma işlemi kapıya kadar gelir ya da isteğe bağlı şubeden de alınır. Genellikle geldiklerinde sizi aramazlar ve ezde yoksanız “geldik bulamadık” kağıdı yapıştırırlar. Ücreti tahsil etmiş olsanız bile şubeden almak zorunda kalırsınız. Kargo şirketi mesaj attıysa o gün evden dışarıya adımınızı atmamanızı tavsiye ederim.

3

Uçak, gemi gibi bir taşıtla taşınan ya da böyle bir taşıta verilen yük, eşya

2

Kargo ürünün eşya vb. Şeylerin biryerden bir yere gönderme işine yarayan bir kargolama aracıdır.

4

Kargo bir taşıma ifadesidir. Bir nesnenin bir taraftan diğer bir tarafa taşınma anlami taşır. Kargo işlemi cok iyi bir şekilde sorunsuz işlemeli. Nesneye zarar verilmemeli. Bu isl3mi gerçekleştiren birçok kurum mevcuttur. Ptt,Mng,Yurtiçi,Aras vb. Günümüz teknolojisiyle internet üzerinden bircok alış-veriş yapıyoruz ve bunlari bu kurumlarla yapıyoruz.

5

Herhangi bir ürünün bir kurumdan başka bir kuruma taşınmasına yardımcı olan şirketlerin genel adıdır.Birçok kargo şirketi ülkemizde mevcuttur.Bunlara örnek olarak MNG,Aras ,Yurtiçi vs.

3

Herhangi bir gönderiyi ücreti mukabilinde gideceği yere götürme işidir. Türkiye'deki kargoların hemen hepsi görevini tam olarak yapmadıklarını düşünmekteyim. Çok işi az ve kalifiye olmayan elemanlarla yapınca sonuç kaçınılmaz oluyor. bir de çok söylenen yalan. geldik bulamadık.

paylaş - şikayet
3

Dejavu demek güzel kardeşim . Tıpkı rüya da gördüğün bir olayı veya bir kişi yi daha sonra gündelik hayatta görmüş gibi hissetmeye denir . dejavu yaşayan biri daha önce yaşadığı bir olayı o an da yaşadığını iddia eder . ama bence dejavu diye bir şey yoktur . insan aklı tamamen oyun oynuyor demektir . psikolojik bir olay olarak değerlendirilebilir

5

Bir yerden başka bir yere gönderim yapacak kişilerin aracılığını yapan kuruma denir.

5

Bir malı şehirler arası başka bir yere gönderirken kullanılan araçtır. Bunun şehir içinde yapılanına kurye adı verilir.

5

Artık e-ticaret sayesinde ürünleri dışarıda mağazalardan değil online mağazalardan seçerek ve bilgilerine direkt ulaşarak sepetime ekleyip kargo aracılığıyla gönderim sağlıyabiliyoruz.

5

Kargo internetten beğendiğimiz ürünü getir götür işlerini yapar, ürünü bir kurumdan diğer kuruma taşır, bu zamana kadar en memnun kaldığım kargo şirketi Aras Kargo oldu işlerini gayet güzel yapıyorlar

4

İnternet üzerinden yapılan alış-veriş işleminin tamamlanmasından sonra tüketiciye ulaştıran aracıdır. ben en çok yurt içi kargoyu seviyorum. kargolarım hem özenli geliyor hemde zarar görmüyor. mng ve aras kargo gibi kargolar ise yok eve geldik bulamadık gibi yalanlar söyleyip getirmiyorlar şubeye gitmek zorunda kalıyorum en iyisi o yüzden yurt içi kargo...

4

Uçak gemi gibi bit taşıt ile taşınan eşya yük anlamına gelir kargo günümüzde devlet eli PTT haricinde özel şirketler tarafından yapılan büyük veya küçük çapta yük ve eşya taşımacılığına kargo denir

4

Kargo : 1. Bir ürünü bir yerden başka bir yere gönderme faaliyetlerini gerçekleştirmek. 2. Bir müzik grubu. 3. Kar go ; yani araba gidebilir :))

3

günümüzde devlet eli ptt haricindeki özel şirketler tarafından yapılan büyük veya küçük çapta yük ve eşya taşımacılığıdır.

5

Herhangi bir ürünün bir kurumdan başka bir kuruma taşınmasına yardımcı olan şirketlerin genel adıdır.Bir malı şehirler arası başka bir yere gönderirken kullanılan araçtır.İnternet üzerinden yapılan alış-veriş işleminin tamamlanmasından sonra tüketiciye ulaştıran aracıdır. ben en çok yurt içi kargoyu seviyorum. kargolarım hem özenli geliyor hemde zarar görmüyor. 

Kargo ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.