3.5

Coca Cola Zero

önce - ürün kategorisine mgiane ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Şekersiz bir kola çeşididir , bu içeceği seven insanlar da var ama ben normal kolayı daha çok severim buna diyet kolada derler. Ben tatlı olan şeyleri daha çok severim diğerleri bana lezzetsiz gelir.

4

Coca cola'nın şekersiz çıkarmış olduğu cola çeşitidir.

5

Coca Cola Zero normal Coca Cola dan hiç bir farkı yok yani bütün tatların her şeyi aynı yani katkı maddeleri içerisinde de aynı ben normal Coca Cola Zero ile içtim hiçbir farklılık göremedim açıkçası tadında Bence tatlandırıcı olarak içerikleri aynı sadece belki bir şey koyulmamış olabilir ama tadı aynı ne olduğunu bilemiyorum eksik olan şey

5

Coca Cola markasının en iyi kolası zero olanıdır. Tat olarak daha iyidir genellikle biz Coca Cola Zero alıyoruz içmek için kola alırsak. Bu ürün şekersiz olarak geçer arkasındaki değerlere baktığımızda bize hiçbir şey katmadığını görebiliyoruz zaten.

3

Coca Cola Zero, Coca Cola markasına ait kolaların tamamen şekersiz olanlarına denir. Zero Türkçe'de "Sıfır" demektir. Bu isim de içine hiç şeker konulmadığı için verilmiştir. Aslında tat olarak şekerli ve şekersiz arasında pek bir fark yoktur bu yüzden çoğu kişi şekerli kola içmektense şekersiz kolayı içmeyi tercih ederler. Ben gazlı içecek tüketmediğim için Coca Cola'yı da Coca Cola Zero'yu da içmedim.

2

Cola zero Coca Cola markasının diyet kola ürünlerini erkeklere de satmak amacıyla pazara çıkardığı bir markadır. Aslında bu cinsiyet ayrımı beni çok rahatsız etmektedir. Yani gümüş renkli olan diyet kola diye geçerken, siyah renkli olanı cola zero diye geçmektedir. Gerçi günümüzde bayan erkek fark etmez herkes Cola zero içiyor ama ilk pazarlamaya çıkarken erkeklerin de içebileceği kola sloganı ile çıkmıştı. Bu çok rahatsız edici bir şey bence. Cola Zero diğer kolalardan farklı mı?Ben hiçbir şekilde farklı olduğunu zannetmiyorum. Sonuçta o da diğer tüm gazli içecekler gibi sağlıksız.

paylaş - şikayet
4

coca cola zero benim bildiğim kadarı ile içersin de şeker olmayan bir cola çeşididir.ilk olarak amerika da 2005 yılında üretilmeye başlanmıştır ülkemizde de 2008 yılından bu zamana kadar üretilmektedir.bu cola da coca colanın normal olanının aynı tadında zevkli olabilmesidir.bu şişesi de 330 ml olması gerekir.

2

Coca cola Zero klasik kolanın şekersiz halidir. Diyet yapanlar genellikle kolanın bu türünü tercih ediyor. Coca cola zero içenler kendilerinin sağlıklı beslendiklerini sanıyorlar ama kolanın bu türü de sandıkları kadar masum bir içecek değil. Yani bunu içen ben diyet yapıyorum sağlıklı besleniyorum demesin boşuna.

5

Coca Cola'nın şekersiz olarak ürettiği kola türüdür. Bu kolada genellikle düşük kalorili stevia tarzı tatlandırıcılar kullanır. Bazıları tadının bu yüzden şekerden bile tatlı olduğunu söyler. Bir nevi aslında coco bitkili şerbettir. Genelde diyet yapan ve formuna dikkat eden kişiler tercih eder. Çok sağlıklı bir içecek değildir.

3

Zero 'nun Türkçe karşılığı sıfır demektir. Coca cola şekersiz olarak üretip piyasaya sürdüğü bu ürünün adını da sıfır şeker manasında coca cola zero adıyla yapmıştır.Ve genellikle tadı şekerli olana göre daha kötü olduğunu söyleyebilirim . Sağlıksız olduğu için çok fazla tüketmiyor olsam da eğer gazlı içmek istersem de şekerlisini tercih ediyorum.

3

Coco cola zero ,şekersiz gazlı bir içecektir. Coca cola gazlı içeceklerde en cok tercih edilen markadır. Genellikle diyet yapan insanların tercih ettiğini biliyorum. Diğer ambalajlara gore daha dikkat çekici bir ambalaja sahiptir.

4

Bana göre coca cola zero ile normal coca cola arasında hiç bir fark yok yada bana öyle geliyor galiba biraz şekersiz olanıymis ama ben içerken hiç farketmiyor coca cola her zaman İlk tercihim ama diğeri de olsa içerim yanı fazla farklarını hissetmiyorum.

Coca Cola Zero ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.