3.7

Sinyal yok

önce - diğer kategorisine bayzz ekledi.
20 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Televizyon ve uydu alıcılarına görüntü gelmeyince ortaya çıkan yazı

paylaş - şikayet
5

Televizyon, uydularda görüntü olmadığında alınan uyarıdır. Genellikle anten sorunundan olabilse de kablolarla alakalı olarak sorunlarda çıkmaktadır. Bu yazı geldiğinde görüntü alınamaz ve izlenme yarıda kalır.

4

Sinyal yok cümlesini televizyondan duymak tam bir çıldırmalik . Sevdiğim bir dizinin başladığı zamana denk gelmesi cok üzücü oluyor. Genellikle yağmur yağdığında veya kar yağdığında rastlarım. Havanın her kötü oluşunda benim televizyonum bana bu kötülüğü yapar.

2

Sinyal yok telefon , televizyon ,vb. İletişim araçlarıyla konuşma esnasinda karşımızdaki kişiyle oluşan sinyal kesikligidir.

4

Özellikle telefonda başıma çok sık geliyor.Bu konuda en kötü çeken mobil hat türk telekom.Özellikle en ihtiyacım olduğu zamanda telefonu işlevsiz hale getiriyor.İnterneti,aramayı kullanamıyorsunuz.En sinirlendiğim olay ise deprem zamanında ufacık sallantı da 1 gün boyunca gelmediği olmuştu ve diğer hatlarda böyle bir sıkıntı yoktu.Çekmeyen internet gibi insanı sinir eder.

paylaş - şikayet
1

Sinyal yok; cihaz ile uydu arasında bağlantının yapılamadğını gösterir.

3

Sinyal yok denilince akslıma gelen televizyon ve anten ilişkisini kesmiş gelir aklıma

3

Cihazların ortak sorunu baglı oldukları antenler yardımıyla tv kanalları ortaya çıkmıştır. Elektronik cihazlarımızın bir çogundan dolayı şebeke gitmesi veya antenlerin montajlamalarının iyi olmaması sinyallerin olmamasına sorun açabiliyor.

5

Sinyal yok demek cihazın ile uydu arasında bağlantının olmadığı gösterir. özellikle televizyon ve telefon da görülür.

4

Genellikle baz istasyonlarının bulunmandığı ortamda cep telefonunun iletişim ağını kesen bir olaydır. Aynı zamanda televizyonlarda, uydu kayması veya bozulması gibi durumlarda televizyonların bu uyarıyı belirtmesidir.

3

Çanak oynamıştır yerinden onu sıkıştırmak gerek ondan sonra sorun düzeliyor

4

Yeni binalarda genellikle internet ve anten alt yapıları olmuyor her ne kadar sinyal sisteminde sinyal gücü yüksek olsada alt yapı sağlam olmadığından veya hiç olmadığından sinyal konusunda sıkıntı oluyor.

5

Televizyon larda oluşan bir problemdir 3 neden hatta 4 neden den oluşur 1 cihaz girişinde sıkıntı olabilir 2 kablo da sıkıntı olabilir 3 anten doğru sinyal içinde olmayabilir yada 4 anten elem dediğimiz arızalı olabilir

4

Köyde en çok karşılaştığım sorundur telefon hatların baz istasyonun olmamasından kaynaklı bir ay telefonunuz kaldım en sonundan batımı değiştirmek zorunda kaldım şimdi ise sadece bazı noktalarda telefon cekmiyor

3

Sinyal yok büyük bir çoğunlukla televizyonlara karşımıza çıkmaktadır. Uydunun çekmediği anlarda televizyon ekranı kararır ve sinyal yok yazısı yanıp sönmeye başlar. Havanın kötü olduğu zamanlarda da sıklıkla televizyonlarda olan bir durum.

5

Sinyal yok genellikle televizyon yada bilgisayarlar bozulunca ekran kararır ve sinyal yok yazısı çıkar yani tv de herhangi bir düzelme durumu yok demek istenir

2

sinir bozucu bir durum ama şimdi her yerde sinyal var 2019 dayız

Sinyal yok ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.