4.7

Need for Speed: Underground 2

önce - oyun kategorisine zorlucevdet ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Sanırım Need For Speed serisinin en çok tutulan oyunudur. Kariyer modu olan bir araba yarışı oyunudur. Gençliğimizin efsane oyunlarındandır. İnternet kafelerden çıkmama sebebidir. Yakın dönemlerde bile hâlâ oynamışlığım vardır. Zamanına göre çok efsanevi bir oyundur ki hâlâ öyledir.

5

Need For Speed Underground 2 eskiden oynadığım yarış oyunudur. Ben ilk olarak bunun birinci oyununu çok oynadım daha sonra ikincisi çıktı. Gayet keyifli ve eğlenceli bir oyundur o zamanın en iyi oyunlarından biriydi hala severek oynayan vardır.

5

Erkek çocukları bir yana kız çocuklarının bile severek oynadığı döneminin en güzel araba yarışı oyunlarından biriydi.

5

Need fo speed: underground 2 bay başarılı tasarlanmış bir araba yarışı oyunudur hem diledğin gibi araba modifiye edebilyorsun hemde tasarlıysbılıyor online yarışlara katılabiliyorsun

4

Çocukken çok severek oynadığım yarış oyunlarından birisiydi. Görevleri teker teker yaparak ilerlemek ve yeni arabalar alıp modifiye yapmak çok eğlenceliydi.

5

Çocukluğumu heba ettiğim ve hem grafikleri bulunduğu zamana göre mükemmel hem de sistem gereksinimleri düşük olan bir yarış oyunudur.

4

Bir bayan olarak severek oynadığım oyundur. Hep aynı yerde takılı kalırdım ve abim yardım ederdi. Sinirlenip baştan başlardım kariyerime. Ve araba yarış oyunlarını sevdiren ilk ve tek oyundur.

5

Zamanında masaüstü bilgisayar ile oynadığım ve bir hayli zaman harcadığım EA Games'in muazzam bir çelişki oyunuydu.Bazı arkadaşlar sırf crack'ını bulucam diye onlarca virüs indirmişti bilgisayarına.Görselleri çok detaylı ve başarılı idi.Özellikle oyun ve müzik oyununu çok severdim.

5

çocukluğumuzun oyunu diyebilirim kısaca cs ve undergrand2 efsaneler ölmez harika bitirim ikili

5

hayatım en zevk alarak oynadığım nadir oyundur kaliteli bir içeriğe sahip buda oyunu vazgeçilmez yapıyor <3

5

Süper bi oyundu harika arabalar ve modifiye yapmak müziklerde kopucu ve hızlı idi direksiyon simidi ile daha zevkli ve eğlenceli idi off eski yıllarımız

5

Gözümde canlanır koskoca maziii 2005 yıllarında ne oynardık be araba sevdasını aşılayan oyun oldu diyebilirim yapanın ellerine sağlık :)

5

Gençliğim gözümde canlandı. Ne kavgalar ettik kardeşlerimle oynamak için ne efsane oyundu hiç bir oyundan o tadı almıyorum artık özledim

4

Güzel bi kızın makaj yapmasını gereksiz buluyorum lisede arladaşım makyaj yaptıktan sonra daha çirkin olmuş tu

5

Çocukluğumuz oyunudur oyunu oynamayan nesil çok şey kaybetmiştir hele tranier hilesi 700 800 yaptığımız zaman aldığımız mutluluk tarif edilemez

Need for Speed: Underground 2 ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.