5.0

Işın kılıcı

önce - diğer kategorisine bayzz ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Yıldız Savaşçıları fliminde gördüğümüz Temal olarak kılıcı bir arada tutan dış iskelet enerji sağlayan bir batarya kristal ve ışını odaklayan bir laserden oluşan nesnedir

paylaş - şikayet
5

Işık kılıcı, star wars yani yıldız savaşları filminden sonra popüler olmuş bir kılıçtır. Işıktan açılır ve oradaki jedi ve sith tarafından kullanılır. Rakibi direk bölebilir ve parçalara ayırabilir. Mermilerin yönünü saptırmak ve kendini korumak içinde bu silahı kullanıyorlar.

5

Işın kılıcı Star Wars filmi ile birlikte hayatımıza girmiştir. Star Wars yani Türkçesi Yıldız Savaşları çok güzel bir filmdir. Işın kılıcı genelde mavi ve kırmızı renkte oluyor ve adı üstünde ışın olduğu için en sert cisimleri bile tek darbede kesebiliyor. Filmde ışın kılıcını genelde jedilar kullanıyor. Jedilerin ki mavi bir de sithler var, onlarınki de kırmızıydı diye hatırlıyorum.

paylaş - şikayet
5

Işın kılıçları, Star Wars yani ''Yıldız Savaşları'' adlı filmde gördüğümüz bir kılıçtır. Bu kılıç aslında normalde sadece tutulan yerden oluşur ama kılıçla bir hareket yaptığında ya da bir yere bastığında kılıçtan bir ışın çıkar ve o bir ışın kılıcı olur. Sadece Yıldız Savaşları filminde gördüğüm kılıçlardır.

5

Genelde Star Wars gibi filmlerde gördüğümüz ve o filmlerde çok yaygın olan bilim kurgu tarzı eser. Ben en çok Selena dizisinde gördüm Hades kırmızı, Selana yeşil renkliydi. Bir nevi yakıcı lazer ile sarılı olan yakın gelecekte icat edileceğini düşünüyorum ki kimileri icat edildi diyor ama tam bilmiyoruz eser. Oyuncak olarak da üretilir efektlisi.

Işın kılıcı ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.