3.5

Aldatılmak

önce - diğer kategorisine baharzr49 ekledi.
39 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Bir insanın sevgilisini bir başkası ile aldatması olayıdır yani iki kişi ile birlikte olma durumu , bu yalancılık kavramına girer veya arkadaşlardada böyle birşey olabilir senin arkandan başka işler çevirir , seni kandırır ,çok zor bunu yaşayan insanlar daha iyi bilir.

5

Bir kişinin eşini veya sevgilisini başka bir insan ile aşk yaşayarak ve görüşerek kandırması, zina yapması durumudur...Günahtır ve boşanmalara sebep olur.Aldatma nedeniyle binlerce kişinin yuvaları bozulmaktadır ve sevgililer ayrılmaktadır.

5

Aldatılmak en çokta sevdiğin güvendiğin kişi tarafından aldatılmak çok zor çok kötü bir duygu, çok güvenirsin herşeyini anlatırsın seni yarı yolda bırakıyorsa çok zoruna gider insanın

3

Birileri tarafından kandırılmak dolandırılmak alacagı bir ürün vs gercek değerinin üzerin de almak yanıltılmak diyebiliriz.

paylaş - şikayet
5

Kazık yemek
Sırtından vurulmak
Herkesin bildiği fakat sana söylemeyemediği şey

paylaş - şikayet
1

Bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biridir. Biri tarafından kandırılmak içerir ama genellikle eş, sevgili tarafından başkasına gitmesi ile ilişkinin bitmesine denir. Bu şekilde ayrılık ayrıca en kötü ayrılıklardan biridir.

1

Aldatılmak, bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden bir tanesidir. Aldatılmak, bir insanın birine güvendiği zaman o kişinin kendisine güvenen kişiye yanlış yapması kadar geneldir. İnsanlar bunu cinsel birleşme olarak düşünüler ama aldatmak ve aldatılmak bununla sınırlı değildir. Ama insanı en çok yıkan sevdiğin insanın sen onu beklerken başkasına gitmesidir. Seni aptal yerine koyarak sana yalan söylemesidir, sana ihanet etmesidir. Bu çok büyük bir yüktür.

3

Hayata küstürüp ilişkilere tövbe ettirecek bir olaydır. Kızgınlıktan tutun ağlamaya kadar etkileri olabilir. İnsan uzun bir müddet kendine gelemez.

5

Bir kişi veya grubun başka bir kişi veya grupça hile hurda yalan dolan gerçekleri söylememek veya gizlemek sureti ile saklanması kişinin yanlış olan ve doğru olmayan sulara sevk edilmesi halidir. Bu durumda kişi veya grup ki bu grup insan topluluğu veya başka canlılar topluluğu da olabilir aldatılmış olur.

4

Anlatırmaz yaşanır azmı koşturmadım mahhalede top peşinde mahhalenin en iyi oynayanlardandım şimdi 17 yaşındayım topu sağa doğru vuruyom sola gidiyor 4 senedir ayağima top gelmedi bu sefer tol peşinde değil kız peşinden koşunca topu unutuyoruz :D

4

En çok korktuğum şey aldatilmak kadınları hayattan sogutur erkeklerden sogutur böyle birşeyi hiç bir kadın kaldıramaz çok kötü hir durum ALLAH korusun böyle pis insanlardan bizleri başımıza gelmez inşallah.

4

Bir arkadaşıma aldatıldığımı söylediğimde bana çok gülmüştü. O kadar evli insan aldatılıyor. Çoluğu çocuğu var rezil oluyor. Seni belki de bir daha yüzünü görmeyeceğin insan aldatıyor ve üzülüyor musun diyordu. Seven insan aldatmaz. Yüreğine sahip çıkan adam aldatmaz. Ama bu aldatılma mevzusu insanı derinden etkiliyor. Salak yerine konulmak= aldatılmak. İkisi de aynı şeyler. Bunu yapan insanlara aklım etmiyor. Madem istemiyorsun hoşuna gitmiyor niye insanların gururlariyla sevgisiyle oynuyorsun. Yazık valla.

1

Her seferinde başıma geldi ve başıma gelmeyen biri ile birlikteyim bana yanlış yapmadı ama yapmayacagı anlamına gelmez yoğurdu üfleyerek yeme deyimini uyguluyorum yine temkinli olmak lazım kimseye güven olmayan devirdeyiz ve inanın hayattaki en büyük korkumdur aldatılmak böyle kötü kendini böyle değersiz hissettirecek bir duygu daha yok ve herşey affedilebilir aldatanı affedersen aldanırsın bunu unutmamak lazım aldatılmak affedilmemesi gereken affedildiği taktirde tekrarlanacak bir hatadır. Belki de şuan milyonlarca kişi eşini sevgilisini aldatıyordur düşünsenize ne kötü bi hayat. Allah hemcinslerimden korusun. Kötü art niyetli kadınlardan korusun. Hele en kötüsü en yakın arkadaşınızla aldatılmaktır Allah korusun. Aldatcagına ayrıl kardeşim sende töbe yarabbi ne adamlar var ha

3

Aldatmak sevgilin yada eşin olduğu hâlde başka kadınlar ile beraber olma durumudur ve bu bana göre affedilmez bir yanlıştır çünkü sevgili veya eşinizin yapacağı en kötü ve en son şey budur ve bundan sonra ikilinin sürmesi iki tarafa zarar verir o ilişkide güven kalmaz bitirmek en doğrusu olur bana göre. Aldatmak bana göre kişinin sevgilisine yapacağı en kötü davranıştır.

5

Bir defa aldatan birini affedersen seni yine kullanır çünkü ihanet bir ruh hali degil karakterin dökülus bicimidir.(Sayın Can Yücelin bir sozu var.(Öyle bir seveceksin ki yüreğinden kimse ayiramiyacak.
Ve öyle birini seveceksin ki seni gözleriyle bile aldatamayacak.

3

İnsanın gururuna en çok dokunacak konu sanırım kim ister ki aldatılmayı hiç kimse böyle bir şeyi hak etmez böyle durumlara düşmemek doğru seçimler yapmalıyız hayatımıza ve bize saygı duyan kişileri hayatımıza sokmalıyız.

3

Abi çok kötü bir şey hayatımda sevdiğim bir kız kuzenim ile aldatmıştı beni o an beyninden vurlumuşa dönüyorsun ve çok saçma ya neden insan biri ileyken başka birmi seçer ki abi düzgünce gidersin sonra ne bok yiyorsan ye

5

O kadar sinir olduğum bir konu ki. Sen birini seviyorsun, onunla bir yola giriyorsun,vakit geçiriyorsun, sana güveniyor, kendini sana emanet ediyor ve sen onu hiç umursamadan onun hayatını hiç düşünmeden başka bir kişiyle birlikte oluyorsun. Birde pişmiş kelle gibi sanki hiçbir şey yapmamış gibi ya yalan söylüyorsun,itiraz ediyorsun yada küçümsüyorsun "ne var bunda bir hata yaptım" diyorsun. Daha yazacak çok şey varda...

3

Aldatılmayı bilmem ama annemin yogum bakimda ölümle savasırken terk edilmeyi çok iyi bilirim

3

Bundan yaklaşık 1 sene önce 1.5 senelik ilişkimiz vardı gerçekten seviyordum ailesiyle tanışmıştım o benim ailemle tanışmıştı ben Konya’ya gitmiştim iş için 2 hafta kadar orda kalıcaktım gecenin saat 1’inde arkadaşım aradı sevgilini bizim parkta biriyle öpüşürken gördüm diye inanmadım saçmalama dedim 8den sonra dışarı çıkamayan kız o saatte nasıl çıksın dedim fotoğraf atmış o an sanki kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü arkadaşım dediki çocuğu döviyyimmi dedim sen bu olayı unut ben halletcem gerisini 2 hafta bana 1 sene gibi gelmişti tabi bu zaman içinde sevgilimle hiçbişi bilmiyormuş gibi konuştum farkettim eskisi gibi sıcak kanlı değildi neyse geldim Ankara’ya dedimki buluşalım özledim tamam defi buluştuk dedimki sana benzer birini gecenin bi köründe parkta görmüşler tabi şaşkın şaşkın baktı insanlar çift yaratılırmış defi güldü fotoğrafı açtım attım önüne dedim bu kadarda benzeyemez dimi dedim can dedi dedim sus elimi kaldırdım gözlerim doldu varamadım sonra hakkım varsa helali hoş olsun dedim eve geldim tam 1 ay boyunca dışarı çıkmadım eve hapsettim kendimi içtim falan sonra dedimki hiçbişi için üzülmeye değmez o günden beri aşık olmaktan birini sevmekten hep korktum aldatılmak insana çok koyuyor arkadaşlar ben acısını biliyorum kızlar erkekler aldatmayın sevmiyorsan ayrıl ama aldatma herkesin duyguları var empati kurun bunları yazarken bile gözlerim doldu ya neyse dinlediğiniz için teşekkür ederim.

3

Aldatan kişinin kendini birşey sanması.. Aldatılan da ben böyle birşey hak ediyor muyum diye arkadaşlarına soruyor sonra bazi zevkler yüzünden veya karakter yoksunluğundan birini veya birilerini aldatıyorsunuz, kadın veya erkek fark etmiyor bir de, bir kişiye ait olamiycaksaniz ilişki de yaşamayı kardeşim kimse sizin taktiginiz boynuzları yaşamak zorunda değil gereksiz yükseldim biliyorum ama o kadar çirkin birşey bence aldatmak

3

Daha önce aldatılmadım ama çok kötü bir duygusudur yaaa

2

İğrenç bir duygudur aenin sevdiğin kişinin başkasını sevmesi falan tam bir güven kırıklığı

5

acı verici saçma birşey ama can acıtıyor yaşamış sayılmam ama canım accıyor

1

Aldatılmak en gurur kırıcı insanı en aşağıda dipte hissettiren durumdur, birini çok seversin oda seni seviyordur ya da sevmiyordur ama bi şekilde hayatında ve seni gidip bi şahısla duygusal bağ var ya da yok bi Şekilde aldatıyor hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birini yaşıyorsun dünyan başına yıkılır neyim eksik ya neyim eksik bende olmayıp onda olan ne dersin ayrılığın en kötüsü aldatılıp aytılmaktır zaten iyi aynıysa yaşadığın hayal kırıklığı daha kolay hayatından çıkarıp yok saymanı sağlar aldatanlar ahirette nasıl hesap verecek bilmiyorum

Aldatılmak ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.