3.5

Mafya

önce - diğer kategorisine yusuf0919 ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Mafya zorbalikla cikar sağlayan her isi yasa disi olan cete benzeri buyuk suc orgutleridir.Kanunlari hice sayarak silah ve kaba kuvvetle menfaat saglayan mafya birden fazla kisinin oluşturdugu bir olusumdur.Insanlarin malina ve canina hic acimadan kast eden ve cani insanlardan olusan mafya hic bir degere sahip olmayan insanlarin zulm etmesi insanlarin paralarini zorla gasp etmesi uyusturucu ve kadin ticareti gibi bir suru gayri mesru is yaparlar.Bu yapinin basinda olan insanlara mafya babasi denir.Yapilan butun isleri bu insanlar organize eder ve eteafindaki insnlari kotu amaclari icin yonetir.

2

Kendini lider olarak gören bir insana denir , yani bir grubu yönetmek , kötü işler yapmak , silah kullanmak gibi kötü vasıflara sahip insanlara denir, bazen korkutucu bir durumdur bu , onlara hiç bulaşmamak gerekir yasa felan dinlemezler hiç.

1

Yasadışı işleri yürütürden öldürme eylemini çekinmeden yapan gizli kapaklı örgüt.

paylaş - şikayet
5

Gayrimeşru işlerle uğraşan illegal ve kuralsız işler yapan adam öldüren ve insanlara zarar veren uyuşturucu ticareti ,insan kaçakçılığı gibi kötü işler yapan insanlardır.Organ mafyası vardır mesela yada uyuşturucu kaçakçılığı ile uğraşan mafyalar.

5

Mafya nın gelirleri haraç adam kaçırma fidye gibi şeylerdir genellikle almanyada motorcu çeteleriyle ünlü birçok mafya gurubu vardır ...

4

Mafya kelimesi aslında genel olarak diziler ile hayatımıza giren bir kelimedir. Mafyalık yapan insanlar şiddetle silahlarla para kaçıran insanları döven kötü insanlardır. Bu insanlar nedense sürekli olarak siyah şeyler giyerler ve ellerinde silah taşırlar. Bu nedenle herkes için kötüdür.

Mafya ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.