4.1

Akvaryum

önce - ürün kategorisine yusuf0919 ekledi.
38 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Balıkların yaşam alanı olan akvaryum dezenfekte edilmesi ihmal edilmemelidir.
Bu sayede minik dostlarımız rahat bir yaşam sürebilir.

5

İçerisinde balıkların yaşayabileceği bir alandır. Genellikle evlerde balık beslemek isteyen insanlar akvaryum alarak içerisine balıkları koyarlar ilgilenmek gerekir ve dikkat edilmezse balıklar için oldukça tehlikelidir.

4

Evde balık beslemek isteyenlerin balıklarını içerisine koydukları bir eşya. Akvaryum balıkların doğal ortamları dışında yaşamasını sağlamaktadır. İçerisi temiz ve su ile dolu olmalıdır. Akvaryum temizliğinin nasıl yapılması gerektiğini öğrendikten sonra balık beslemek için alınmalıdır.

5

Genelde içerisinde irili ufaklı balıkların olduğu bazen bina kadar büyük bazen de küçücük olan camdan yapılardır. Büyük olanlar bildiğin suni olarak da doğal yaşam ortamını sıcaklık filan hayvanlara yaşatmayı hedefler. genelde büyük akvaryumlara giriş bazen de çok ucuz bazen de çok pahalıdır.

5

Akvaryumlar, balıkların içinde yaşadıkları su dolu cam fanuslardır. Akvaryumlar ev tipi küçük botularda olabileceği gibi devasa boyutlarda da olabilirler. Ev tipi fanuslarda küçük balıklar beslenir. Bu fanusların sık sık suyunun değiştirilmesi ve içinin temizlenmesi gerekmektedir. Ama devasa akvaryumlarda çok büyük balıklar yaşar. Bı akvaryumlar genellikle ücretli olur. Turistik açıdan da çok ilgi çeken avaryumlar vardır. Hatta bazı yerlerde akvaryum tüneli vardır. Siz o tünelden yürürken üstünüzden yanınızdan balıklar geçer.

4

Akvaryum; dort tarafı camla kapalı cam fanustur ve içinde genelde balık beslerler. Etrafını kaplıyan cam ise sefaf saydam olmalı kı bir yerin aksesuarı olsun dıye

4

akvaryum içerisinde bir çok hayvanın beslendiği mesela balık kaplumbağa gibi hayvanların beslendiği içerisinde bir çokta bitki taş gibi şeylerinde süs olarakta kullanıldığı içerisinde bazen deniz bazende tatlı su hayvanlarının olduğu bir camdan kaba verilen addır.bunlar bazen evlerde olur bazende dışarıda hayvanat bahçelerinde de olabilir.

5

Akvaryum içinde balıkların yaşadığı cam fanustur. İnsanlar evde balık besleyebilmek için balıkları akvaryuma koyarlar. Yuvarlak olmakla beraber dikdörtgen şeklinde akvaryumlarda bulunmaktadır. Bazıları fanüs şeklindedir, bunlar masa üstünde dururlar. Bazıları da duvara monte edilebilen şekilde olur, bunlar genellikle dikdörtgen olurlar, yuvarlak olanları da mevcuttur, tasarıma göre değişir. İçinde de akvaryumda yaşayan balıklar yer almaktadır. Buna japon balığını örnek verebiliriz.

paylaş - şikayet
4

Suda yaşayan hayvanların alanını kısıtlayarak yaşamaya mahkum edilmesidir. Yemek yemek sadece onları besleyenlerin cani isterse onlara atarlar ve yerler. Deniz canlıları denizde yaşamalı.

5

Akvaryum balıkların yüzdügü beslendiği yer dir ayrıca bir birbirinden güzel süs balıkları yaşar rengarenk havalı ve şahşahalı balıkların yaşadığı yerdir akvaryum

Akvaryum
3

Evimde de bir ara 15 balığımla beraber yaşadığım sesi görüntüsü insana huzur verdiğini düşündüğüm şey.Özellikle geceleri ışık yansırken tavana balıklar o kadar güzel görünüyor ki rengarenkler ve uyumam için ninni söylüyor gibiler izlerken uyuyakalmak kadar güzeli yok.

3

Bir ara deniz akvaryumu yapmıştım sadece Makinesine 2.500 tl para verdim suyun tuzluluk ve pH bakteri derecesini ayarlıyordu fakat bir gece balıklardan biri mercanın altında toprağı ağızıyla boşaltarak mercanı düşürüp akvaryumu patlattı hepsi telef oldu hayvanların

4

Balıklarla aram pek iyi değildir ama akvaryum insana bir huzur vermiyorda değil

4

Ben 1 lepistes bakıcısıyım onlar dogurmaya basliyorlar ayda 1kere ama 30 40 tane yumurtluyor

4

Akvaryumlar deniz canlılarının evdeki yaşam alanları diyebiliriz

4

Baliklarin yasam alani diyebilirim bende bi akviristim daha guzel yerlere gelmek istiyorum

4

Bizde bir ara akvaryum vardı bebe içinde balık vardı ama balıklara bakamadım ve malesef öldüler

5

Çoğunlukla Cam ya da yüksek dirençli Plastik gibi saydam malzemelerden yapılan, genellikle balık olmak üzere, bazen de omurgasızlar ve ayrıca amfibyumlar, Deniz memelileri ve sürüngenler gibi suda yaşayan Bitki ve hayvanların tutulduğu ve daha çok bu canlıların sergilenmesi amacıyla kullanılan içi Su dolu, küçük bir cam kavanozdan büyük su tanklarına kadar geniş bir yelpazede yeralan kap ve yapılara Akvaryum denir.

4

Bir zamanlar en küçük akvaryum la başlayım en son bıraktığımda bir dev ile bu hobiyi bıraktım.. Devin olcuşerıde 2 metre uzunluk 90cm derinlik 70 cm en vardı..
Boş ağır lığı 800 kg idi 1.5 milim camdan yapılma kayıtlı kuşatlydı HEY GIDI GUNLER HEYYYY

3

Genellikle cam veya dirençli saydam plastikten yapılmış kutu şeklinde ki su ile beraber balık ve bazi omurgasız canlıların içinde olduğu ev veye iş yerinde kişilerin zevkine göre koyduğu yerdir bende çok seviyorum balıkları ve akvaryumlari ama evimde filan maalesef Yok .

3

Bence akvaryumlar baliklari tutsak yapmak icin yapilmiş bir icat ama diğer yandanda akvaryumda olan baliklar okyanusda hayatda kalmasi zor olduğu icin onlari kurtarmak amaclida ola bilir
Ama yinede özgür olmak gibisi yok

5

bi gun alkol iciyoz yanimda akvaryum var ici balik dolu 1sise bira doktum akvaryuma baliklar oyle hizlandi gormeniz lazim jet gibiler sabah bi uyandim hemsi suyu ustunde yuzuyor .dddddd

5

Büyülü dünyaların resmî olduğu kadar büyük acılarında resmidir. Engin denizlerden küçücük adeta hapis yaşamına sürülmüş bir alan.

3

hayvanları çok seviyorum.Hemde hepsini.Akvaryum un yeri bambaşka.İnsana huzur veren bir şey.Çok balık besledim,çok akvaryumum oldu.Bildiğim kadarıyla bazı psikolojik rahatsızlıklar için bile akvaryum tavsiye ediyorlar.

4

Eskiden çok severdim balık beslemeyi. Şimdi pek o kadar sevmiyorum. Sesi olmadığı için sıkılıyorum. Ama insanı dinlendiriyor. Hayaller kurduruyor. Küçük çocukların gelişimi için küçük bir akvaryum şart bence.

Akvaryum ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.