4.5

Cheery Domates

önce - diğer kategorisine baharzr49 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Küçük domates türüdür. Özellikle salatalarda süsleme amaçlı ve fırında yapılan et, tavuk gibi yemeklerin yanında garnitür olarak sunulabilir.

5

Domatesin çok küçük olan türüdür. Tadı oldukça tatlıdır ve güzeldir. Sadece bir şeye koymak için değil ayrıca satın alıp meyve gibi yenebilir.

5

Genelde pazarlarda satılan mezelik domatestir. Biz her yaz dikeriz. bazen toprağı ve iklimi iyi ise toprağı attığınız küçük bir domates çöpü bile size domates olarak dönebilir. genelde bizim burada Çanakkale'deki türleri kolay yetişir ve Çanakkale'nin sahip olduğu yarı karasal yarı Akdeniz iklimine uygundur.

5

Domatesin küçük halidir. Ben genelde bu tarz domatesleri tüketmeyi daha çok seviyorum ve tatları şeker gibi oluyor daha yoğun domates tadı alıyorum. Özellikle kahvaltılarda normal domates yerine Cheery domates tercih ediyorum.

5

Çeri domates, bildiğimiz domatesin küçük ve salkım şeklinde olanlarına denir. Çeri domatesler lokmalık şekildedir direkt ağza atılır. Özellikle kahvaltılarda çok güzel giderler. Çeri domates hem çok lezzetli hem de maalesef pahalıdır. Yine de onsuz asla yapamayanlar vardır ve fiyatı ne kadar olursa olsun alıp tüketirler. Ben de çok severim çok lezzetli ve çok da faydalıdır.

5

Görünce kayıtsız kalamadığım bir sebzedir. Minnoş ve lezzetli oluşu kahvaltılarımın vazgeçilmezi olması için yeterlidir. :)

5

Çeri domates, normal boyutlu domatesler değil ceviz büyüklüğünde ve salkım olarak satılan domateslere denir. Büyük boyutlu domateslere oranla çok daha lezzetlidir. Lezzetli olduğu kadar fiyatları biraz fazla olabiliyor.

5

Bizim bahçede hep oluyor çerez gibi yerim çok severim

2

Çeri domatezleri normal domatezlerin boyutundan kat kat ufak ve fındık dometez olarakta bılınır. Fakat nasıl yetiştrilir o konuda bilgi verim sizlere; seralarda yetişir ancak yetiştirilmezi biraz zordur emek ister

Cheery Domates ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.