4.4

Turşu Suyu

önce - ürün kategorisine bayzz ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Yapılan turşuların o tuzlu sularına denir hiç sevmem çok tuzludur , turşu iyidir ama turşu suyunu sevmem fazlası zarardır.

5

Birçok sebzeyle genellikle kış mevsiminde kavanozlarda hazırlanan limon sarımsak suyu gibi maddenin hazırlanıp kavanoza dökülüp saklanmasıyla kışın alınıp yendiğinde oluşan suya denir.

paylaş - şikayet
5

Turşu yapımında kullanılan ekşi ve tuzlu sudur. Turşu suyunun bir çok faydası vardır.Mide bulantısına iyi gelir , yiyecekleri daha uzun süre saklar. tahriş olan cildi yatıştırır. saksı bitkilerini canlandırır , bakır tavaları temizler ,vücudun su tutmasını sağlar ,kilo verilmesini sağlar.

5

Turşu suyu filmlere konu olan turşu suyu sürmeden güzel olur yada limon suyundan güzel şeklinde yapılan atışma sonucu ailenin dağılmasına sev3p olmuştur. Turşu suyu turşuluk sebzelerin bir kaba doldurulduktan sonra içine sirke tuz sarımsak vb konulmasıyla oluşan sıvıdır. Bu şu gerçekten probiyotik özellik taşıyan bir şudur. Mide ve bagirsaklarimiz için çok yararlıdır.

5

Turşu suyunu asla öyle bardak bardak içenlerden olamadım. Turşu suyu bol tuz ve limonla yapıldığı için beni çok yakıyor. Turşu suyu deyince aklıma neşeli günler filmi geliyor direkt :)

5

Turşu suyu, benim bayıla bayıla içtiğim bir sudur. O su kırmızı olur. Suya kırmızılığı veren şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama dışarda satılanlar evde turşunun kendi suyu gibi değildir bambaşka bir tadı vardır. Bazen sadece o turşu suyundan içmek için kalkıp meteoya ve otobüse binerek kapalı çarşıya gidiyorum ve oradaki turşu suyu satan adamdan turşu suyu alıyorum. Boğazı hafif yakıyor. Ayrıca turşu suyunun için birkaç tane de kornişon ve lahana turşusu koyuyor. O da turşu suyunun yanında bonus oluyor.

Turşu Suyu ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.