4.7

Pos cihazı

önce - ürün kategorisine bayzz ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kredi kartı ile para çekilen ödeme yapılan bakiye sorgulanan cihazlara denir fiş alınıp verilir taksit yapılır

paylaş - şikayet
4

Bu cihaz sayesinde mağazalarda marketlerde rahat bir şekilde kredi kartı banka kartı gibi kartları kullanarak para ödeyebiliyoruz , bu sayede yanımıza nakit para almak zorunda kalmıyoruz , insanların yanında sürekli para bulunmaz bu cihaz sayesinde bu dertten bizi kurtarır , çok faydalı bir cihaz olmuş.

5

Genellikle POS cihazı bankaların vermiş olduğu kredi kartı ya da banka kartlarının alışveriş yaptığımız zamanlar ücretini bu kartların geçirilerek okutulması ile şifremizi girdiğimizde üzerinden nefes aldığımız şahıslardır POS cihazı her yerde görevli Denizi Petrol ofislerinde alışveriş merkezlerinde Kozmetik satılan ürünlerde beyaz eşya Mobilya sektöründe de pos cihazının kullanım aralığı yaygın

5

Kredi kartı ve banka kartlarımızla alışveriş sonrası ödeme yapmak için kullanılan cihazdır... İşletmelerde kartlı ödeme yaptığımız cihaza verilen isim Pos cihazıdır... Pos'un açılımı ise Point Of Sale'dir.Anlamı ise satış noktasıdır. Pos cihazları bankalar tarafından satılır.

5

Pos cihazı; kredi kartlarının işlem yapabilmesi için sokulduğu cihazdır. Point Of Sale'nin kısaltılmışıdır. Bu cihazlar, kısaca "POS"veya diğer adı olarak "POS aleti" olarak da bilinir.

4

Alışverişlerinizi karttan yapmanızı sağlayan cihaza denir. Her yerin bankalarla anlaşıp aldığı oradan biriken paranın ise belli bir zamanda hesaplarına geçtiği sistemdir.

5

POS cihazı kredi kartlarının işlem yapabilmesi için sokulduğu cihazdır. Point Of Sale'in kısaltılmışıdır.

5

Bağlı bulunduğu merkez ile fiziki olarak bulunduğu işletme arasında cari bir hesap üzerinden iletişim kurarak piyasaki müşterilerin kurulan bu cari hesap iletişiminden yararlanarak nakit para kullanmadan alışveriş yapmasını sağlayan alet.

paylaş - şikayet

Pos cihazı ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.