4.9

Şeker kız Candy

önce - dizi-film kategorisine Gkc123 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ya benim çocukluğumun harika bir çizgi filmiydi. Dizi kıvamındaydı o yaşta o kadar etkilenmiştim ki bu ara yine izlesem benim için anlamlı olabilir. İzlemeyenlere tavsiye ettiğim harika duygusal bir çizgi film.

5

Şeker kız Candy 1990'lı yıllarda yayınlanan bir çizgi filmdi. Candy'nin acıklı hayatı ve anlamlı hikayesi gerçekten çocuk bile olsak etkileyici geliyordu. Ancak bu çizgi film yayınlandığında sanırım çok küçüktüm çünkü hikayesini tam net hatırlamıyorum sadece çok güzel bir çizgi film olduğu kalmış aklımda.

5

Şeker Kız Candy, bir zamanlar çok sevilen bir çizgi film karakteriydi. O kadar güzel ve iyi niyetli bir kızdı ki onu bugün bile hala hatırlıyoruz. Şeker Kız Candy'nin bölümleri tekrar tekrar yayınlanmıştır. Şeker Kız Candy aslında bir çizgi romandır ve bu çizgi romandan uyarlanılarak çizgi filmi yapılmıştır. Bu çizgi film anime tarzındadır.

5

Şeker kız Candy, Toei Animation tarafından yayınlanan bir çizgi filmdir. çocukluğumda çok fazla takip ederdim. Beden öğretmenim ise ortaokul yıllarında bana hep şeker kız Candy derdi. Pekte benzemem ama kadının neden böyle dediğini bu yaşıma geldim hala anlamam. Şeker kız Candy sarı saçlarını iki yandan pembe kurdele ile tutturan bir karakterdir.

5

Şeker kız 90'lı yılların çocuklarının izlediği çizgi filmlerden birisiydi. Sarışın sevimli bir kız çocuğu vardı, saçlarını iki yandan tutturmuştu ve kırmızı kurdeleleri vardı diye hatırlıyorum. Bir tane erkek arkadaşı vardı. Şu an onun adını hatırlamıyorum ama yanlış bilmiyorsam 90 yıllarda çocuk olanların çoğu Şeker Kız Candy'nin erkek arkadaşına aşıktı diye biliyorum. Onun dışında Şeker Kız Candy çok sevimli bir kız karakteriydi. Hatta şarkısı da dilimin ucunda ama şu an hatırlayamadığım için söyleyemeyeceğim.

paylaş - şikayet
4

şeker kız candy 1976 yılında yayınlanmış olan bir japon çizgi filmidir ülkemizde de yayınlanan çizgi film 115 bölüm olarak yayınlanmıştır.ilk olarak ta trt de yayınlanmıştı ondan sonrada show tv de starda vede bir çok kanalda da yayınlanmıştı.bu çizgi filmde de bir yetimhanenin önüne candy vede kardeşi bırakılmıştı bununla ilgili bir filmdir.

Şeker kız Candy ortalama puanı 4.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.