3.7

Biri bizi gözetliyor

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

2000'li yılların başında çok popüler olan bir televizyon yarışma programıdır. Yarışmacıları aynı evde toplayıp beraber yaşamalarını izleyiciye aktaran bir formattır. Zamanında çok ilgi görüp izlenme rekorları kırsa da zaman içinde ilgisini kaybedip yayın hayatı bitmiştir.

5

Biri bizi gözetliyor kısaca BBG olarak da bilinen bir programda. Programa belirli sayıda kişi alınırdı ve kameralarla dolu 24 saat izlenen bir evin içerisinde yarışma bitene kadar kalırlardı. Her hafta yarışmadan yeni bir kişi elenirdi. Yarışmada elenmeden sona kadar gelen kişi büyük ödülü alırdı. Günümüzde ki survivor gibi programların temeli BBG evine dayanmaktadır. Biri bizi gözetliyor 2000'li yılların başlarında en çok izlenen programdı.

2

2000li yılların başlarında çekilen bir yarışma programı indir kesinlikle çok saçma bir yarışma programı ile kısaca beni yordu yaklaşık 15 kişi Katılıyor aynı evde yaşıyorlar döneminin televizyondan izliyorlardı sonra oy verip kimin kazanmasını istiyorlarsa onu seçiyorlar da her hafta bir kişi evleniyordu kazanan büyüdük dua ediyordu iyi ki bitti Gerçekten saçma bir yarışma ile

paylaş - şikayet
5

Türkiye'de ve dünyada fenomen olan bir yarışmaydı. 2001de Show Tv'de öykü serterin sunumuyla beraber hayatımıza girmişti ve hepimizi ekran başına kitlemişti. 100 gün boyunca farklı karakterde insan beraber yaşayıp final gününe kadar kendi karakterlerini yansıtıp ödüller için yarışıyorlardı. Yerini hiçbir reality Show'un tutamadığı yarışma bence.

2

Biri Bizi Gözetliyor adlı yarışmanın kısa adı BBG idi. 2000'li yılların başında yayınlanan bu yarışmaya ben denk gelmemiştim. Çünkü o zamanlar 3-4 yaşımdaydım. Ama daha sonralarda namını çok duydum. yaklaşık 10-15 kişi aynı evde kalıyor ve kızlarla erkekler bir flört yaşıyorlar. Her hafta oylama yapılıp kimin gideceği kalacağı belirleniyor ve bazı çiftler evleniyordu.

Biri bizi gözetliyor ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.