5.0

Araba çekilişi

önce - ürün kategorisine zeynep__eses ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Araba çekilişi büyük alışveriş yerlerinin belli dönemlerde özellikle yılbaşlarında belirli bir kotada alışveriş yapmaları karşılığı çekilişe hak kazanmalarıdır.Binlerce kişi çekilişe katılır ve kura çekilir. Kuradan çıkan şanslı isime basın yoluyla araba hediye edilir.

5

Alışveriş merkezi ya da marketlerin müşterilerini memnun etmek için yılın belli zamanlarında yaptığı çekilişlerden biridir. Özellikle alışveriş merkezlerinde haftalarca çekilişe konu olan araba sergilenir ve çekilişe katılım teşvik edilir.

5

Araba çekilişi yapmak arabasızları araba sahibi yapmak gayet mantıklı bir davranış ama işte kimin o kadar parası var ki çekiliş yapsın ancak avm sahiplerı yada zengin olanlar belki yapabilirler

5

Araba çekilişleri alış veriş merkezlerinin yılın bazı aylarında veya bazı büyük markaların ürünlerinin satışıyla kampanya düzenleyerek çekiliş sonucunda araba ödülü vermeleridir bunlar daha çok satış karını artırmak için yapılabilir insanların dikkatini çekerek oraya odaklanmasını sağlar

5

Araba çekilişleri genellikle büyük alışveriş merkezlerinin veya büyük marketlerin yaptığı çekilişlerdir. Bu araba çekilişleri için verilen biletler genellikle belli bir tutarın üstünde alışveriş yapan müşterilere verilir. Daha sonra yapılan çekilişle çıkan kişi arabayı kazanır.

Araba çekilişi ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.