4.3

Hamburger

önce - ürün kategorisine Gürcan ekledi.
19 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

En sevdiğim fast fooddur , bayılırım zararlı bir yiyecek olabilir ama çok lezzetli bu lezzetten vazgeçemiyorum , bir zamanlar bağımlılık yapmıştı bana, ama artık o kadar çok yemiyorum.

3

İki dilim yuvarlak sandviç ekmeğinin arasına köfte, marul, soğan, mayonez, ketçap koyulur afiyetle yenir :)) Burger King 'in hamburgerini daha çok beğeniyorum.

4

Dışarıdaki hamburgerlerde çok fazla koruyucu katkı maddesi olduğu için almıyorum. Ama evde köftesini kendimiz hazırlayıp yapıyoruz bazen. İşte o zaman bir lezzet şöleni olabiliyor. Turşusuz olmaz...

5

Hamburger İnsanların en çok en çok sevdikleri yemek tarzı facebook'lardan beridir hamburger genellikle içerisinde hamburger köftesi mayonezli ketçap domates ve Kıvırcık ve benzeri bu tür yiyeceklerin bir araya gelmesiyle oluşturulan enfes bir lezzet de genellikle böbür King yani hamburger işlerinin bu şekilde satışını yapan böbrek ve mektanıs vardı Onlar da gerçekten kaliteli hizmet veren bir firmadır Her yaş grubundan tüketilebilir hata çocuklar için çocuk menülerin Dede hediye oyuncaklar çıkıyor bu genelde bu beni nerede kola patates hamburger Atabey hamburgerin büyüklüğü etsin çift katlı olması ve Ser Bunlar değişebiliyor

4

Fast food dendiğinde insanın aklına gelecek ilk yemek çeşididir. Ülkemizde uzun yıllar boyunca büyük dünya zincir markalarının hegomanyasında tüketilmiştir. Yine de ufak tefek kendi çapında yapan büfeler dükkanlar olsa da son zamanlarda kendine has lezzetleriyle bireysel hamburgerciler hızla çoğalmaktadır.

4

Ekmek arasına konuşan köfte yanında bide patates olmasa olmazlardan kola

1

Bir fast food yiyecektir. Günümüzde çok tercih edilen bir yiyecektir. Sağlık için oldukca zararlı olmasının dışında kilo aldıran bir yiyecektir. Ülkemizde de çok fazla tercih edilen bir yiyecektir.

5

burger king geldi direk aklıma ama zararlı :dddddddddddd

5

Hamburger fast food tarzı bir yiyecektir. Sürekli tüketimi zararlı olabilir ama arada kendinizi şımartmak için yenilebilir çünkü çok lezzetli. Yuvarlak iki ekmek arasına köfte, maydanoz, turşu soğan gibi malzemeler konularak hazırlanır İsteğe göre içine ketçap ve mayonez de sıkılabilir.

5

Artık duymaktan ve yemekten bittiğim bi yiyecek olmadı valla usandım hamburger yemekten artık bi okul bitmedi bit se de kurtulsam

5

Kırmızı et ceşidi olup ıkı ekmek atasına kızartılmıs et parçası ve birazda yeşilikle berbar yapılan bır ara ogun yemeği denılebılır buna

5

Dışarıda yemeyi en sevdiğim yemeklerden biridir. Bazı yerler ev yapımı köfte tarzı yapıyor ve tadından bile o kadar belli oluyor ki o tarz yerlerde yemeyi daha çok seviyorum ve tercih ediyorum. Yanında büyük boy patates ve kola olursa tadından yenmez.

5

Hamburger, fast food denilince akla ilk gelen yiyecektir. İki hamburger ekmeğinin arasına baharatlarla harmanlanmış hamburger köftesi konulur. Köftenin üzerine marul, chedar peyniri, mayonez de konulabilir. Daha sonra yanında patatesi ve içeceğiyle birlikte afiyetle tüketilir. Aama dozu kaçırmamakta yarar vardır.

5

Aslında çok ilginç bir yiyecek kökeni Orta Asya'ya dayanıyor. Çiğ et zamanla yarı pişmiş bir hal alıyormuş at sırtında. Daha sonra Amerika almış bunu hamburger demiş. At eti olduğu da söyleniyor hamburgerin Burger King'in. Mc Donald's da zaten amonyak ve hayvansal yağ.

4

ABD de ''Red Robin'' isimli yerde yeme şansı bulduğumdur. Çok harikaydı, tadı damağımda kaldı. Tavsiye edilir

4

Hamburger bir fast food yiyeceğidir. Ekmek arasında tavuk ya da et ile çeşitli sebzeler kullanılarak üretilen bir yiyecektir. Ben şahsen çok sevmesemde ara sıra yiyorum. Özellikle Arby's markasının burgerlerini çok seviyorum gerçekten onlar baya kaliteli. Ülkemize genel olarak bakacak olursak en çok burger satan marka Burger King'dir.

3

Aslında tüm dünyada en sağlıksız hızlı tüketim ürünü olarak gösterilen hamburger dünyanın dört bir yanında da en çok tüketilen yiyeceklerin başında da geliyor.Maalesef ne kadar yememeye çalışsak da tadını bir kere aldık mı yemeden duramadığımız yiyecekler haline geldi.Bu ürün üzerinde bir çok fast food restoran bulunmakta.

5

Fast food yiyecekler zararlı olsa da en sevdiğim fast food yiyeceklerden biridir. Hamburger ekmeği arasında tavuk veya et özel hamburger köftesi olur üzerinde peynir ketçap mayonez bu tabi alınan hamburgere göre değişebilir. Gayet lezzetli ve güzeldir.

Hamburger ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.