5.0

Meryem Uzerli

önce - kişi kategorisine Ormanci ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Muhteşem Yüzyılda canlandırdığı Hürrem karakteri ile gönüllere taht kurmuştur.Bu dizi Meryem Üzerli'nin ünlü olmasına vesile olmuştur. Meryem Üzerli Almanya'nın Hessen eyaleti kassel şehrinde 12 Ağustos 1983 yıılında dünyaya gelmiştir.Gençliğinde Hamburgta tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Anadili Almanca olup ingilizce dilini bilmektedir.Türkçesi çok iyi olmasada geliştirmektedir... Almanya'da bir çok televizyon filmi ve dizide rol alan Meryem Üzerli ,binicilik , yüzme ve basketbol sporlarını yapmıştır.

5

Meryem Uzerli ünlü bir oyuncudur. Kendisi muhteşem yüzyıl adlı dizide canlandırdığı Hürrem karakteri ile popüler olmuştur. En son kendisini Özcan Deniz ile oynadığı öteki taraf adlı filmde izlemiştim. Orada da oldukça başarılıydı.

5

Meryem Uzerli, güzel ve başarılı bir oyuncudur. Kendisini hemen hemen hepimiz Muhteşem Yüzyıl adlı dizideki ''Hürrem'' rolüyle tanımışızdır. Meryem Uzerli'nin oynadığı bu rolde çoğumuz ona kızsak ve onu sevmesek de güzelliğiyle hepimizi etkilemiştir. Daha sonra başka filmlerde ve dizilerde de rol almıştır.

Meryem Uzerli ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.